Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Monta syytä innostua!

 
 

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Manuaalikoneistaja

Haemme Nakkilaan, metallialan yritykseen MANUAALIKONEISTAJAA.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta manuaalikoneistuksesta, sekä erilaisten ja kokoisten kappaleiden valmistuksesta. Hyvä kärkisorvaustaito vaaditaan. Lisäksi aarpora-kokemus katsotaan eduksi.

Olet työssäsi oma-aloitteinen ja tarkka. Sinulla on kone- ja metallialan koulutus sekä työkokemustakin kertynyt muutaman vuoden verran.

Työ on päivätyötä 7 – 15.30. Työsopimus tehdään neljäksi kuukaudeksi ja tämän jälkeen on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakkaan kirjoille.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Jaana Koivumäki
044 765 7210
jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

Työnhakulomake / job application