Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Manuaalikoneistaja

Haemme Nakkilaan, metallialan yritykseen MANUAALIKONEISTAJAA.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta manuaalikoneistuksesta sekä erilaisten ja erikokoisten kappaleiden valmistuksesta. Hyvä kärkisorvaustaito vaaditaan. Lisäksi aarpora-kokemus katsotaan eduksi.

Olet työssäsi oma-aloitteinen ja tarkka. Sinulla on kone- ja metallialan koulutus sekä työkokemustakin kertynyt muutaman vuoden verran.

Työ on päivätyötä 7 – 15.30. Työsopimus tehdään neljäksi kuukaudeksi, ja tämän jälkeen on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakkaan kirjoille.

Laita hakemus ja CV tulemaan heti, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jaana Koivumäki
044 765 7210
jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.Työnhakulomake / job application