Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Asentaja/ Kokoonpanija

Haemme MEKANIIKKA ASENTAJIA Vantaalle

Haemme asiakkaamme Rosendahl Nextrom Oy:n palvelukseen mekaniikka-asentajia teollisuuden laitteiden kokoonpanoon Vantaan toimipisteelle. Aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden loppuun asti, tämän jälkeen mahdollista työllistyä asiakkaan omille kirjoille tai jatkaa töitä vuokrasuhteen kautta.

Työtehtäviisi kuuluu mekaaninen laitteiden kokoonpano, erilaisia pienkokoonpanoja sekä isompia kokonaisuuksia, toisinaan myös hienomekaniikka-asennukset. Peltien kiinnityksiä, laakerointia, kuularuuvi ja lineaarikisko asennuksia sekä linjaamista. Jonkin verran porailua ja osien muokkailua saattaa kuulua myös toimenkuvaan.

Toivomme sinulta:

Huomioimme haussa myös uransa alussa olevat asentajat.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Työaika: ma- pe pääasiallisesti klo 7-15, liukuma mahdollisuus. Viikkotyöaika 37,5h

Työt alkavat sopimuksen mukaan, toukokuun aikana.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Haastattelu mahdollista pitää etänä, puhelin-/ videohaastatteluna.

Lisätietoja antaa Tomi Tastén: tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?