Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Rakennustyöntekijä Pieksämäelle

Haemme asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää Pieksämäelle remontoitavaan kohteeseen.

Etsimällämme henkilöllä on jo rakennuspuolen kokemusta, työturvallisuuskortti, sekä itsenäinen ja ahkera työote.

Työ sisältää muunmuassa purkutyötä, väliseinien tekoa ja valuja, sekä muita rakennuspuolen työtehtäviä.

Työt alkavat kesäkuun alusta, ja ovat kestoltaan noin kolme kuukautta.

Palkkaus on rakennusalan työehtosopimuksen mukainen. Työntekijälle tehdään työsopimus RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä.

Jätäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja valinnat tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa arkisin klo 8-16 rekrytointivastaava Iina Pyymäki, puh. 0400 480 613 / iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application