Avoimet työpaikat - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!
 
 

Avoimet työpaikat

Monta syytä innostua!

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Jakeluesimies

Haemme asiakkaallemme Jakelusepät Oy:lle jakeluesimiestä Lahteen.

ESA Jakelut ja Savon Jakelu yhdistyvät 1.5.2020 ja yhtiö sai uuden nimen Jakelusepät Oy. Jakelusepät vaalii perinteistä käsityötä jakaen tuotteet kultasepän tarkkuudella oikeille vastaanottajille.

Jakeluesimiehenä työpäiväsi koostuu jakajien töiden järjestelemisestä ja organisoinnista, työvuorosuunnittelusta sekä rekrytointien hoitamisesta. Työ on usein hektistä ja toivoimmekin tekijältä hyvää paineensietokykyä ja järjestelmällistä työotetta.

Jakeluseppien tiimissä pärjää erinomaisesti hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja huumorintajulla varustettu henkilö. Haemme taustaltaan esimerkiksi AMK tradenomin tai vastaavan koulutustaustan omaavaa osaajaa, jolla on jo hieman kokemusta esimiestehtävissä työskentelemisestä. Työssä kommunikoidaan myös englanniksi, joten sekä suullinen että kirjallinen kielitaito on oltava hyvällä tasolla.

Jos sinulta löytyy edellämainittujen lisäksi tietoteknisitä osaamista, joustavuutta, jämäkkyyttä ja hyvää asennetta, jätäthän hakemuksesi meille pian!

Työ alkaa määräaikaisena RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, mutta myöhemmin tarjolla on vakituinen työsuhde asiakkaan palveluksessa.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application