RTK-Henkilöstöpalvelu

Timo Riissanen – Pohjois- ja Etelä-Karjalan alueen aluemyyntijohtaja ja innokas urheilija

09.02.2021

Hiljattain tehtävässään aloittanut Pohjois- ja Etelä-Karjalan alueen aluemyyntijohtajamme Timo Riissanen on henkilöstöpalvelualan moniottelija, joka on vaikuttanut alalla yli 15 vuotta. Timon työpiste sijaitsee Joensuun toimistollamme ja hänen työarkensa on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin muun muassa ajan henkeen sopivissa Teams-kohtaamisissa asiakkaiden kanssa.

Timon urapolun varrelle on sisältynyt myynnin ja henkilöstöpalvelualan monipuolisia työtehtäviä. Kokeneen alan ammattilaisen työkalupakki sisältää erityisesti asiantuntemusta suorarekrytoinneista, headhuntingista ja henkilöarvioinneista. Yhteisenä tekijänä, tärkeässä arvossa ja työn suolana hänelle ovat ihmiset – olipa kyse yritysasiakkaasta tai työnhakijasta.

”Koen, että päivittäinen työ, jota teemme on yhteiskuntavastuullista. Etsimme yritysasiakkaille sopivia ratkaisuja ja työllistämme alansa ammattilaisia sekä tulevaisuuden osaajia”, Timo kuvailee.

Timon työarjessa yksikään päivä ei ole samanlainen ja urallaan hän on kokenut monia muutoksia. Erityisesti häntä kiinnostaa alan digitalisaatio ja sen trendeihin vastaava RTK-Henkilöstöpalvelun RekryMarkkinoinnin palvelu.

”Muutos on pysyvää, joten haluan olla kehittämässä henkilöstöpalvelualaa. RTK-Henkilöstöpalvelussa on mielestäni aidot kasvun mahdollisuudet ja työssäni pääsen viemään eteenpäin sekä kehittämään palvelukattaustamme”, Timo kertoo tulevaisuuteen viitaten.

Timo muistuttaa, että häneen voi ottaa yhteyttä kaikissa henkilöstötarpeissa. Vapaa-ajallaan hänet löytää erilaisten urheilulajien parista tai luonnossa liikkumasta yhdessä perheen kanssa.

”Kanssani voi sopia tapaamisen vaikka hiihtoladulle, lenkkipolulle tai pesäpallo-otteluun”, Timo vinkkaa.