RTK-Henkilöstöpalvelu

Rentouttavaa joulun aikaa – joulunajan vaikutukset aukioloomme

15.12.2021

RTK-Henkilöstöpalvelun väki hiljentyy joulun viettoon aatonaattona 23.12. Jouluaattona toimistomme ovat suljettu.

Palvelemme työnhakija- ja yritysasiakkaitamme normaalisti taas maanantaista 27.12. alkaen. Myös loppiaisena 6.1.2022 toimistomme ovat suljettu.

Työelämän kohtaamisten järjestäminen onnistuu myös vaikkapa joulupöydän äärestä – voit jättää yhteydenottopyynnön TÄSTÄ. Asiantuntijamme ovat Sinuun yhteydessä palattuamme joulun vietosta.

Joulun aukioloaikamme:

 

RTK-Henkilöstöpalvelu tukemassa Tukikummit-säätiön toimintaa

Lähestyvä joulu ei ole jokaisessa perheessä odotettu juhla. Tiesitkö, että Suomessa on joka vuosi 65 000 syrjäytymisvaarassa olevaa nuorta perheen taloudellisen tilanteen vuoksi?

Lahjoitamme tänä vuonna joulumuistamisiin varatut rahat Tukikummit-säätiölle. Tukikummit-säätiö kerää varoja nuorille, jotka ovat vaarassa pudota pois harrastuksista, kaveriporukoista, opinnoista tai muista elämän tärkeistä kokemuksista ja hetkistä.

Suurin osa avustuksista ohjataan nuorten harrastusten tukemiseen. Lisäksi varoilla tuetaan muun muassa opiskeluvälineiden ja vaatteiden hankintaa, perheen yhteisiä kokemuksia sekä muita yksilöllisiä tukikohteita. Tutustu tarkemmin Tukikummien toimintaan ja varojen käyttöön.

Sillä on merkitystä, onko nuorten elämässä merkitystä – anna Sinäkin joulun merkityksellisin lahja nuorelle: https://tukikummit.fi/tee_lahjoitus/

Toivotamme rauhaisaa ja rentouttavaa joulun aikaa kaikille!

#montasyytäinnostua #työelämänkohtaamisia #rtkhenkilöstöpalvelu