RTK-Henkilöstöpalvelu

Juha-Pekka Turtiainen nimitetty liiketoimintajohtajaksi RTK-Henkilöstöpalvelulle 17.1.2024 alkaen

18.01.2024

Juha-Pekka Turtiainen aloitti RTK-Henkilöstöpalvelun Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueiden liiketoimintajohtajana ja yhtiön johtoryhmän jäsenenä 17.1.2024. Juha-Pekalla on pitkä kokemus menestyksekkäästä liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta henkilöstöpalvelualalla.

Työelämä on jatkuvassa muutoksessa, ja meidän ydintehtävänä RTK-Henkilöstöpalvelussa on auttaa asiakkaitamme menestymään myös jatkossa. Tätä työtä olemme tehneet jo yli 20 vuoden ajan, ja palvelleet satoja yrityksiä ja työllistäneet tuhansia työntekijöitä eri puolilla Suomea.

”Mahtavaa saada Juha-Pekka mukaan RTK-Henkilöstöpalvelun ammattilaisten porukkaan. Juha-Pekan johdolla saamme varmistettua laadukkaiden palveluiden tarjoamisen myös Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen asiakkaille.”, sanoo RTK-Henkilöstöpalvelun toimitusjohtaja Juha Pesola.

”Innokkaana ja täynnä energiaa lähden mukaan kehittämään liiketoimintaa yhdessä asiakkaidemme ja osaavan henkilöstömme kanssa. Uskon vahvasti, että oma työhistoriani henkilöstöpalvelualalla mahdollistaa yhtiön kasvamisen myös tulevaisuudessa”, sanoo Juha-Pekka Turtiainen.

 

Lisätietoja antavat

 

Juha Pesola

040 307 5105

 

Juha-Pekka Turtiainen

040 484 2264