RTK-Henkilöstöpalvelu

Juha Pesolasta RTK-Henkilöstöpalvelun toimitusjohtaja

02.03.2023

 

Juha Pesola (Bachelor of Science, B.Sc.) on nimitetty RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n toimitusjohtajaksi 1.4.2023 alkaen. Pesola omaa pitkän kokemuksen erilaisista myynnin ja liiketoiminnan johtotehtävistä. Henkilöstöpalveluala on tullut tutuksi VMP Groupin palveluksessa, jossa hän työskenteli usean vuoden ajan vastaten lopuksi koko konsernin toiminnasta toimitusjohtajana. Viimeksi Pesola on toiminut Enersense Oyj:n sähköisen liiketoiminnan palveluiden vetäjänä. Pesola omaa laaja-alaisen sekä monipuolisen kokemuksen eri myyntitehtävistä mm. tietoliikennealalla.

”Juhalla on hyvät näytöt niin yritysten tuloksellisesta johtamisesta kuin henkilöstön johtamisesta. Hänen näyttönsä ihmisten ja asiakkuuksien johtamisesta tukevat hallituksen näkemyksen mukaan erinomaisesti RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n strategisia tavoitteita ja sopivat yhtiön nykytilaan enemmän kuin hyvin”, toteaa yhtiön hallituksen puheenjohtaja Esa Sainio.

”Odotan innolla mahdollisuutta päästä yhdessä RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n osaavan henkilöstön kanssa menestymään ja auttamaan asiakkaitamme menestymään. Vaikka toimintaympäristö haastaa meitä, varmistamme tulevien vuosien kasvun aktiivisella otteella ja mm. kansainvälisen rekrytoinnin avulla”, sanoo Juha Pesola.

Vapaa-aikanaan 55-vuotias Pesolan aika kuluu urheilupainotteisten harrastusten merkeissä, erityisesti tennis ja golf ovat lähellä sydäntä. Lisäksi kesäisin aikaa vietetään erityisesti mökkeilyn merkeissä.

RTK-henkilöstöpalvelu Oy on osa Contineo-konsernia. Contineo-konserniin kuuluvat myös RTK-Palvelu Oy sekä Rauman Lukko Oy.

 

Lisätietoja:

Esa Sainio, Hallituksen puheenjohtaja, RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, 044 731 7224

Juha Pesola, Toimitusjohtaja, RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, 040 307 5015