RTK-Henkilöstöpalvelu

Toimitusjohtajamme Henna Wirilander: Kasvun vuosi 2022

10.02.2022

Näköpiirissämme on odotettu maailman avautuminen, mikä tuo mukanaan talouden vauhdittumisen. Tilanne on erinomaisen hyvä talouskasvun kannalta, mutta vaikuttaa useisiin yrityksiin työvoimahaasteina.

Meille RTK-Henkilöstöpalvelussa jatkuva kehittyminen on voimavara, jolla taitamme esimerkiksi kohtaanto-ongelmaa. Tämän haasteen parissa tulemme tekemään ahkerasti töitä tänä vuonna. Meiltä saat työnhakijahankinnan tueksi kansainvälisen rekrytoinnin palvelut, tulevaisuuden työelämän koulutusratkaisut ja innostavaa RekryMarkkinointia työnantajamielikuvasi kehittämiseen.

Kansainvälisen rekrytoinnin palvelumme tärkeimpänä kärkenä on eettisyys ja ihmiset. Uusien kansainvälisten ammattilaisten saapuessa Suomeen järjestämme heidät vastaanottavalle työyhteisölle koulutuksen siitä, kuinka uudet osaajat otetaan osaksi tiimiä ja koko suomalaista työelämää sekä arkea. Välitämme aidosti, ja haluamme varmistaa pysyvyyttä hyvin tehdyllä kotoutuksella. Kansainväliset osaajamme ovat aina paikalla palkattuja, ja varmistamme heidän ammatillisen osaamisensa työnäyttein.

Tarjoamme kotimaisille ja ulkomailta saapuville osaajille työelämän osaamista täydentäviä koulutuksia, jotka mahdollistavat uuden oppimisen, ammatillisen kehittymisen ja jopa alanvaihdon. Meillä on ympäri Suomen laaja kumppanuusverkosto, ja käymme keskusteluja eri oppilaitosten kanssa yhteistyön syventämisestä.

Tänä päivänä alansa taitajista käydään todellista kilpailua, ja houkutteleva työnantajamielikuva luo hedelmällisen maaperän työhakemuksen jättämiselle. RekryMarkkinonti-konseptimme, josta yhteyshenkilösi RTK- Henkilöstöpalvelussa kertoo mielellään lisää, auttaa tässä. Parhaimmillaan onnistunut RekryMarkkinointi lisää yrityksesi vetovoimaisuutta alan ammattilaisten keskuudessa.

Vain muutos on pysyvää ja siksi kannustan jokaista työnhakijaa ja urapolkunsa seuraavaa askelta pohtivaa ammattilaista avoimuuteen ja rohkeuteen kokeilla uutta.

Odotan vuodesta 2022 työntäyteistä kasvun vuotta. Luodaan yhdessä kasvun askeleista merkityksellisiä – ota meihin yhteyttä kaikissa työelämän tarpeissasi!

Yhteistyöterveisin,

Henna Wirilander
Toimitusjohtaja
RTK-Henkilöstöpalvelu