RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy on valinnut valtakunnalliseksi työterveyskumppanikseen Mehiläisen

26.05.2021

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy on valinnut valtakunnalliseksi työterveyskumppanikseen Mehiläisen. Koko henkilöstömme työterveyspalvelut siirtyvät Mehiläiseen 1.6.2021 alkaen, jonka jälkeen työterveyssopimuksemme Terveystalon kanssa päättyy.

Mehiläinen-konserni on yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista yksityisistä sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajista Suomessa. Yli 100-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan.

Kuinka hyödynnän työterveyspalveluita?

Ota yhteyttä Mehiläiseen OmaTyöterveys-palvelun, nettiajanvarauksen tai OmaMehiläinen-mobiilisovelluksen kautta. Terveydenhuollon ammattihenkilö ohjaa ja neuvoo kaikissa terveyteen, sairauksiin ja tapaturmiin liittyvissä asioissa.

OmaTyöterveys-palvelu soitettaessa p. 010 414 0777 tai Chat-palvelu OmaMehiläinen sovelluksen kautta. Osoitteessa https://ajanvaraus.mehilainen.fi pääset tekemään ajanvarauksen työterveyshoitajan vastaanotolle netin kautta. Muista ottaa aina ensin yhteyttä omaan RTK-Henkilöstöpalvelun yhteyshenkilöösi.

Tutustu OmaMehiläinen-mobiilisovellukseen ja lataa se käyttöösi osoitteessa www.mehilainen.fi/omamehilainen. Lataamalla OmaMehiläinen-sovelluksen saat Asiakasetuohjelman edut käyttöösi. Lisää tietoa Asiakasetuohjelmaan hyödyistä Sinulle löydät osoitteesta www.mehilainen.fi/asiakasetuohjelma.

Lisää tietoa Mehiläisestä sekä toimipisteestä lähellä sinua löydät osoitteesta www.mehilainen.fi.