RTK-Henkilöstöpalvelu

Mikko Heickell nimitetty liiketoimintajohtajaksi RTK-Henkilöstöpalveluille 15.9.2023 alkaen

18.09.2023

Mikko Heickell aloitti RTK-Henkilöstöpalveluiden kansainvälisen rekrytoinnin liiketoimintajohtajana ja yhtiön johtoryhmän jäsenenä 15.9.2023. Mikko tuo mukanaan laajan kokemuksen liiketoiminnan kehittämisestä, myynnistä, koulutuspalveluista ja työperäisen maahanmuuton prosesseista.

 

Suomi tulee tarvitsemaan tuhansia uusia työntekijöitä tulevina vuosina ja ilman toimivaa kansainvälisen rekrytoinnin prosessia ja toimintamallia tämä ei tule onnistumaan. RTK-Henkilöstöpalvelu on ollut mukana tässä kehityksessä jo usean vuoden ajan, ja nyt on tarkoituksena panostaa liiketoimintaan vielä nykyistä enemmän. Haluamme omalta osaltamme olla varmistamassa työvoiman saatavuutta suomalaisille yrityksille, ja kansainvälinen rekrytointi on yksi käytettävissä olevista keinoista. Kokonaisuuden tulee olla huolella valmisteltua, eettistä ja kestävällä pohjalla, huomioiden sekä lähtömaiden vaatimukset, että työntekijöiden saumattoman integroitumisen suomalaiseen työelämään ja yhteiskuntaan. Tämä edellyttää tiivistä yhteistyötä lähtömaiden kumppanien, ja suomalaisten viranomaisten ja yritysten kanssa.

 

”Hienoa saada Mikko mukaan RTK-Henkilöstöpalveluiden ammattilaisten joukkoon. Uskon, että Mikon johdolla saamme varmistettua laadukkaan palvelukokonaisuuden asiakkaidemme käyttöön, ja olla omalla panoksellamme auttamassa suomalaisia yrityksiä heidän henkilöstöönsä liittyvissä hankkeissa. Kansainvälinen rekrytointi on jatkossa yksi keskeisistä tavoista varmistaa osaavan työvoiman saatavuus”, sanoo RTK-Henkilöstöpalveluiden toimitusjohtaja Juha Pesola.

 

”Suurella innolla lähden mukaan kehittämään liiketoimintaa yhdessä pitkäaikaiseen, eettiseen ja luotettavaan toimintatapaan sitoutuneen yhtiön kanssa. Uskon siihen, että omasta kokemuksestani yrityskentän, koulutusyhteisöjen ja kansainvälisten toimijoiden parissa on merkittävästi lisäarvoa, kun toimintaa lähdetään kasvattamaan”, sanoo Mikko Heickell.

 

Lisätietoja antavat

 

Juha Pesola

040-307 5105

 

Mikko Heickell

040-833 2588