RTK-Henkilöstöpalvelu

Nimitysuutisia RTK-Henkilöstöpalvelussa

11.01.2022

Vuoden 2022 alkutahdit ovat pitäneet sisällään kasvua henkilöstössämme. Yrityksemme innostavia työelämän kohtaamisia ja liiketoiminnan kasvua ovat vahvistamassa seuraavat henkilöt:

10.1.2022 markkinointipäällikön tehtävässä aloittanut Tuomas Kinnunen. Tuomas on rautainen markkinoinnin ammattilainen, ja hän tulee luotsaamaan markkinointitiimiämme.

10.1.2022 myyntipäällikön tehtävässä Itä-Suomen alueella aloittanut Pauli Kuisma. Pauli tulee työssään toimimaan asiakasrajapinnassa uusia kumppanuuksia luoden.

 

Meille RTK-Henkilöstöpalvelussa on tärkeää asiantuntijoidemme ammattitaidon kehitys ja urapolun tukeminen. Olemme hiljattain toteuttaneen seuraavia nimityksiä:

Anne Mykrä on nimitetty 1.1.2022 alkaen yrityksemme myynti- ja kehitysjohtajaksi. Työssään Anne toteuttaa ja kehittää tulevaisuuden koulutusratkaisuja. Lisäksi hän vastaa kansainvälisen rekrytointipalvelumme myynnistä valtakunnallisesti yhteistyössä kansainvälisen rekrytointitiimimme kanssa.

Joensuun toimistomme Minna Taivainen on nimitetty palvelupäälliköksi 1.1.2022 alkaen. Minnan työarki pitää sisällään nimityksen myötä asiakaskohtaamisia, palveluprosessimme toteuttamista sekä muun muassa headhunting-rekrytointeja.

 

Tervetuloa tiimimme uudet jäsenet ja lämpimät onnittelut nimitetyille!