RTK-Henkilöstöpalvelu

Olemme mukana Pelastakaa Lapset -joulukeräyksessä

08.12.2020

Pelastakaa Lapset -joulukeräyksen lahjoituksilla tuetaan kotimaan lapsia ja nuoria – poikkeuksellinen vuosi 2020 on ollut haastava myös lapsille ja nuorille, joten keräyksen varat ohjataan syrjäytymisen ehkäisyyn.

”Koronakriisin vuoksi eriarvoisuus on lisääntynyt Suomessa ja yhä useampi lapsi ja nuori on vaarassa syrjäytyä. Kriisi on ajanut yhä useamman lapsiperheen taloudelliseen ahdinkoon.

Joulukeräyksellä autetaan vähävaraisia ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia, nuoria ja perheitä Suomessa. Lahjoitusvaroilla Pelastakaa Lapset mm. tukee lapsia opinnoissa ja harrastuksissa sekä tarjoaa tukiperheitä ja keskustelutukea vaikeassa elämäntilanteessa oleville lapsille ja nuorille”, kerrotaan Pelastakaa Lapset ry:n verkkosivulla.

Me RTK-Henkilöstöpalvelussa haluamme olla mukana tukemassa vähävaraisten lapsiperheiden arkea, joten olemme lahjoittaneet joulumuistamisvaramme keräykseen.

Anna lahjaksi tulevaisuus. Tee joulun sydämellisin teko ja osallistu joulukeräykseen. Sinun tukesi tänä jouluna voi muuttaa lapsen elämän suunnan: https://www.pelastakaalapset.fi/ajankohtaista/lahjaksi-tulevaisuus/