RTK-Henkilöstöpalvelu

Olemme mukana Roosa nauha -kampanjassa. Auta meitä auttamaan.

09.10.2020

Syöpäsäätiö tukee useita syövän periytyvyyden tutkimushankkeita Suomessa. Tutkijat ovat löytäneet useita suomalaiselle perimällä tyypillisiä geenivirheitä, jotka altistavat syövälle. Suomalaisten geeniperimä ja kansantaudit ovat erilaisia kuin kenelläkään muulla.

Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanja kerää ensimmäisen kerran varoja kaikkien syöpien tutkimukselle Suomessa.

Tänä vuonna Roosa nauha -keräyksessä nostetaan esille syövän periytyvyyttä. Syöpä itsessään ei periydy, vain alttius sairastua syöpään voi periytyä. Siksi on tärkeää, että Suomessa tehdään omaa syöpätutkimusta ja siihen on riittävästi varoja. Syöpä koskettaa joka vuosi yli 34 000 suomalaista sekä heidän läheisiään ja syöpätutkimuksen kehittämisellä edesautamme potilaiden mahdollisuuksia selvitä.

Perustimme verkkokeräyksen, koska myös me RTK-Henkilöstöpalvelussa haluamme olla tukemassa tätä arvokasta työtä. Vietämme koko lokakuun Roosa nauha -hengessä.

Arki voi tuoda vastaan odottamattomiakin käänteitä. Toimimme tälläkin hetkellä työnantajana sadoille ihmisille erilaisissa työtehtävissä ja elämäntilanteissa ympäri Suomea. Olemme saaneet olla olkapäänä monissa työelämään ja työntekijöidemme arkeen liittyvissä asioissa ja haluamme olla myös jatkossakin. Haluamme tukea samalla myös muitakin ihmisiä.

Jokainen lahjoitus vie meitä lähemmäs unelmaamme: Tulevaisuutta, jossa kenenkään ei tarvitse menettää läheistään syövälle. Roosa nauha -keräykseen lahjoittamalla tuet syöpätutkimusta, joka työskentelee jatkuvasti syövän voittamiseksi.

Hyväntekeväisyyskeräykseemme pääset TÄSTÄ

Lisätietoa Roosa nauhasta löydät TÄSTÄ

Välitetään toisistamme ja osoitetaan yhdessä tukemme tärkeälle asialle.

Tule kanssamme auttamaan läheisiämme – omien voimavarojesi mukaan.

#rtkhenkilöstöpalvelu #montasyytäinnostua