RTK-Henkilöstöpalvelu

Nimityksiä RTK-Henkilöstöpalvelussa

03.06.2019

RTK-HENKILÖSTÖPALVELU OY:N TOIMITUSJOHTAJANA ALOITTAA 1.6.2019 ALKAEN HENNA HAAPANEN

Henna Haapanen on nimitetty RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n toimitusjohtajaksi 1.6.2019 alkaen. Haapanen on toiminut henkilöstöalalla eri tehtävissä vuodesta 2002 alkaen ja omaa laaja-alaisen sekä monipuolisen näkemyksen alalta.

”Hennalla on perusteellinen ja vakuuttava kokemus henkilöstöpalvelujen tuloksellisesta johtamisesta. Hänen näyttönsä ihmisten ja asiakkuuksien johtamisesta tukevat hallituksen näkemyksen mukaan erinomaisesti RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n strategisia tavoitteita”, toteaa yhtiön hallituksen puheenjohtaja Veli-Matti Lanne.

”Odotan innolla mahdollisuutta päästä vahvistamaan RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n joukkuetta ja tulevaa yhteistyötä osaavan ja ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa. Yhdessä varmistamme tulevien vuosien kasvun ja paikkamme Suomen parhaiden henkilöstöalan yritysten joukossa.” sanoo Henna Haapanen.

ANNE MYKRÄSTÄ RTK-HENKILÖSTÖPALVELU OY:N VARATOIMITUSJOHTAJA

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n varatoimitusjohtajaksi on nimitetty 1.6.2019 alkaen Anne Mykrä. Hän ryhtyy hoitamaan varatoimitusjohtajan tehtävää nykyisen Itä-Suomen aluejohtajan tehtävän ohessa. Mykrä on toiminut henkilöstöalan tehtävissä vuodesta 2010 alkaen.

”Annella on jo vuosien kokemus työskentelystä yhtiössämme, ja hänelle on kertynyt arvokasta liiketoimintaosaamista henkilöstöpalvelualalta. RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n hallitus uskoo, että Annen näkemyksistä on merkittävää hyötyä organisaatiota kehitettäessä”, toteaa yhtiön hallituksen puheenjohtaja Veli-Matti Lanne.”

”Työ entistä vahvemman RTK-Henkilöstöpalvelun rakentamiseksi jatkuu edelleen. On hieno olla osa tätä loistavaa tiimiä, joka yhdessä innovatiivisesti kehittää toimintaansa toimintaympäristön vaatimusten mukaisesti.” sanoo Anne Mykrä.

RTK-HENKILÖSTÖPALVELU OY
Veli-Matti Lanne
hallituksen puheenjohtaja

 

Lisätietoja:

Veli-Matti Lanne
hallituksen puheenjohtaja
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy
puh. 040 535 7213

Henna Haapanen
Toimitusjohtaja
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy
puh. 0400 782 495
henna.haapanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Anne Mykrä
Varatoimitusjohtaja, aluejohtaja
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy
puh. 045 203 3790
anne.mykra@rtkhenkilostopalvelu.fi