RTK-Henkilöstöpalvelu

Toimitusjohtajamme Henna Haapanen: Katseet kohti tulevaisuutta

02.07.2020

Poikkeuksellinen kevät asetti vuodelle 2020 raamit, jotka eivät olleet ennustettavissa. Taakse jäänyt kevät on tuonut mukanaan uusia toimintatapoja jokaiseen yritykseen, ja uskon, että ne ottavat pysyvän paikkansa arjen rutiineissa. Uusia sujuvan arjen mahdollistajia ovat esimerkiksi ketterä etätyöskentely sekä monipuoliset digitaaliset ratkaisut.

Me RTK-Henkilöstöpalvelussa lähdemme tulevaan syksyyn valoisin, ja samalla tavoitteellisin mielin. Poikkeuksellisina aikoina yritysten elinvoima mitataan ketteryydellä, eli kuinka nopeasti toiminta pystytään sopeuttamaan muuttuneeseen liiketoimintaympäristöön. Hiomme parhaillaan olemassa olevaa strategiaamme kohti loppuvuoden ja tulevien vuosien tavoitteita. Lisäksi toteutamme jatkuvasti kehityksen askeleita toimenpiteissä, joissa näemme kasvun mahdollisuuksia. Kannustan jokaista yrittäjää pitämään silmät auki kehitykselle ja uusille innovaatioille – anna luovuudelle tilaa ja hyödynnä esimerkiksi digiloikan tarjoamat mahdollisuudet.

RTK-Henkilöstöpalvelulle tärkeässä arvossa on kumppanuus eri sidosryhmiemme kanssa – haluamme olla työntekijöille ja -hakijoille sekä yritysasiakkaille luotettava taho, jonka kanssa tulevaisuutta ja työelämää rakennetaan yhdessä myös haastavien aikojen jälkeen.

Palvelumme tavoitteena on ymmärtää syvällisesti yritysasiakkaidemme liiketoiminnan haasteita. Tarjoamme yrityksesi tarpeisiin räätälöityjä henkilöstöratkaisuja, jotka tukevat menestystekijöitä nyt ja tulevaisuudessa. Ammattitaitoiset asiantuntijamme ovat tukenasi ja valmiina vastaamaan mahdollisiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin – ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Käynnissä oleva kesä ja tuleva syksy on erinomaista aikaa pohtia tulevaisuuden urahaaveitasi. Pohdi työnhakijana omia vahvuuksiasi ja osaamistasi sekä tulevaisuuden tavoitteitasi. Kokeile myös mahdollisuuksien mukaan rohkeasti ja avoimin mielin uutta – siitä saattaa syntyä upea, odottamaton tarina. Hae avoimia työpaikkojamme verkkosivuillamme, tai hyödynnä kätevä pikahakutoiminto. Jos et löydä juuri sinua inspiroivinta työtä, jätä meille avoin hakemus. Rekrytoijamme käsittelevät myös ”hiljaisia hakuja”, etsien sopivia osaajia olemassa olevasta työnhakijalistauksestamme.

Tulevan syksyn tavoitteet ovat näköpiirissämme, mutta muista myös nauttia hetkestä ja rentoutua. Kesä on erinomaista aikaa ladata akkuja, jolloin jaksamme kurkottaa kohti tulevaisuutta uudella innolla ja inspiraatiolla.

 

Ystävällisesti,

Henna Haapanen
Toimitusjohtaja, RTK-Henkilöstöpalvelu