RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu jääurheilun ja liikkumisen ilon yhtenä mahdollistajana

08.01.2021

RTK-Henkilöstöpalvelu on kotimainen henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys, joka tarjoaa työnhakijoilleen innostavimmat työpaikat ja yritysasiakkailleen osaavimmat työntekijät. Jokaisessa kohtaamisessa RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa heijastuu pala yrityksen arvomaailmaa: asiakaslähtöisyys, menestyksekäs yhteistyö sekä askelmerkit yhteiseen kannattavaan kasvuun.

RTK-Henkilöstöpalvelu kuuluu Contineo-konserniin, jonka pääomistaja on Raumalaiskiekkoilun Tuki Ry. Yhdistyksen tukemana mahdollistetaan monipuolinen jääkiekon sekä -urheilun harrastaminen Rauman talousalueella – tuki kiekkoilulle näkyy lapsiperheiden arjessa matalan kynnyksen harrastamisena, pieninä osallistumismaksuina, pelaajapolkuina kohti ammattimaista jääkiekkouraa ja menestystä sekä ennen kaikkea liikkumisen ilona.

 

RTK-Henkilöstöpalvelun joukkueen menestystekijänä kehittyvä liiketoiminta ja laatu

RTK-Henkilöstöpalvelun alkutahdit juontavat juurensa Raumaan sekä konsernin kehittymiseen. Raumalaiskiekkoilun Tuki Ry perustettiin vuonna 1968 tukemaan sen ajan paikallista jääkiekkoa liiketoiminnan kautta. Tavoitteena oli luoda bisnesmalleja, jotka turvaisivat paremmin taloudellisesti entistä menestyksekkäämmän lajin harrastamisen Rauman alueella. RTK-Henkilöstöpalvelun isoveli on konsernissa RTK-Palvelu Oy, joka perustettiin jo vuonna 1972. Henkilöstöpalvelu tuli mukaan vuonna 2005.

”Rima on aina ollut korkealla kaikessa tekemisessämme, sillä teemme toimenpiteitä laadukkaasti, kehitymme ja katsomme toiminnassamme jatkuvasti eteenpäin”, toteaa Raumalaiskiekkoilun Tuki Ry:n puheenjohtajana vaikuttava Rafael Eerola.

”Urheilun ulkopuoliset liiketoimet ovat auttaneet meitä panostamaan lapsiin ja nuoriin sekä kantamaan tätä kautta myös vastuullisuutta alueemme vetovoimasta”, hän jatkaa.

Kuvassa Raumalaiskiekkoilun Tuki Ry:n puheenjohtaja Rafael Eerola

Raumalla luistellaan kohti omaa pelaajapolkua

Raumalaiskiekkoilun Tuki Ry:n mahdollistama tuki luo erinomaisen pohjan, olosuhteet ja sidosryhmät jääkiekon harrastamiselle Rauman alueella, mutta tärkeässä arvossa on se, että harrastuksen ääreen pääsevät kaikki.

”Raumalta on mahdollista nousta junioritason kiekkokoulusta NHL-tasolle asti. Omaa pelaajapolkuaan seuraamalla on mahdollista päästä juuri sinne, minne omat tavoitteensa on asettanut”, Rafael kertoo.

”Poistimme vuosi sitten alle 8-vuotiailta junioreilta kahden vuoden ensimmäiset kausimaksut. Myös tämän jälkeen Rauman Lukossa on erittäin edullista harrastaa jääkiekkoa verrattuna lajin valtakunnallisen tason keskimääräisiin maksuihin”, Rafael avaa ja kertoo, että ratkaisu toi uusia junioripelaajia ennätysmäärän ja on saanut jääkiekkoa harrastavien lapsien ja nuorien vanhemmilta äärimmäisen myönteisen vastaanoton.

”Suurin palkkio on, kun näen syksyn alkaessa jäällä ensimmäisen innokkaan junioripelaajan, joka ei harrastuskustannusten vuoksi voisi jääkiekkoa muutoin aloittaa”, hän jatkaa.

Lisäksi Rauman Lukolla on erityislapsille ja -nuorille suunnattua Special Hockey-toimintaa, jolla mahdollistetaan esimerkiksi liikuntarajoitteisen lapsen tai nuoren mahdollisuus päästä kokemaan pelaamisen ilo.

”Paletti on laaja, ja se on vuosien saatossa kasvanut. Näillä ratkaisuilla olemme saaneet hienon lajin pariin paljon uusia harrastajia ja laajennettua yhteistyötä myös lähikuntien kanssa”, Rafael sanoo.

 

Yhteiskuntavaikuttaminen ulottuu koko Suomeen

RTK-Henkilöstöpalvelun raumalainen jääkiekkotausta on vahva, mutta valtakunnallisena yrityksenä sillä on laaja yhteiskuntavaikuttavuus koko Suomessa.

”RTK-Henkilöstöpalvelussa yhteiskuntavaikuttaminen näkyy esimerkiksi tukena nuorisotyötä tekevälle järjestölle ja jouluisin lahjoitamme valittuun joulukeräykseen, jonka varat menevät kotimaahan lasten ja nuorten tukemiseen. Lisäksi olemme muun muassa mukana mahdollistamassa paikallisten erilaisten urheilujoukkueiden matkaa ympäri Suomen”, RTK-Henkilöstöpalvelun toimitusjohtaja Henna Wirilander tiivistää.