RTK-Henkilöstöpalvelu

 
 

Elcoline Group on vuonna 2002 perustettu urakointi- ja kunnossapitoalan yritys, jonka asiakkaita ovat kansainväliset teollisuusyritykset

Elcoline Group työllistää noin 500 urakointi- ja kunnossapitoalan ammattilaista sopimuskohteissa ympäri maapalloa. Elcoline erottautuu kilpailijoistaan mm. poikkeuksellisen laajalla palvelutarjonnalla, erinomaisella palvelukulttuurilla ja liiketoimintaa tukevilla digitaalisilla työkaluilla.

Elcoline on sitoutunut tuottamaan erinomaisia teknisiä urakointi- ja kunnossapitopalveluita teollisuusyrityksille ja haluaa olla toimialallaan maailman ykkönen. Tavoitteet vaativat määrätietoista kasvua ja siirtymistä yrityksenä seuraavaan kokoluokkaan. Elcolinen kohdalla se tarkoittaa 1000 työntekijää ja 100 miljoonan euron liikevaihtoa seuraavan viiden vuoden aikana.

Elcolinen tavoitteena on erinomainen asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys. Työntekijöilleen Elcoline tarjoaa erinomaiset kehittymis- ja etenemismahdollisuudet kasvavassa ja kansainvälisessä organisaatiossa, joka keskittyy teollisuuden putkisto-, sähkö-, automaatio- ja instrumentointiasennus- ja kunnossapitotöihin mm. metsä-, metalli, ydinvoima-, meri- ja kaivosteollisuuden parissa.

Elcolinen toiminnan keskiössä ovat teollisuuden pitkät palvelu- ja kunnossapitosopimukset sekä vaativat asennusprojektit.

Elcoline tarjoaa työmahdollisuuksia juuri nyt!

Kysy lisää avoimista työpaikoista!

Kiinnostavatko monipuoliset työtehtävät kasvavassa ja nykyaikaisessa yrityksessä?

Yksi osa Elcolinen visiota on olla työpaikka, jolla on tyytyväisimmät ja sitoutuneimmat työntekijät.

Elcoline haluaa kannustaa työntekijöitään kouluttautumaan ja tukea heitä siirtymisessä urapolulla ja osaamisessa uusille tasoille. Saat loistavan työyhteisön tuen, nykyaikaiset välineet sekä mahdollisuuden kasvaa ja edetä Elcolinen palveluksessa!

Tutustu Elcolinen leijonien uratarinoihin

 

Huoltotyö Tyynenmeren risteilijällä tuo hyvät ansiot ja uusia kokemuksia

Työkomennus eteläiselle pallonpuoliskolle keskellä Suomen pimeintä talvea voi kuulostaa haaveunelle. Asentaja Eetu Pitkäselle se on kuitenkin arkipäivää. Hän työskentelee Elcolinen ABB Marine -asiakkuuden parissa ja huolehtii parin kolmen viikon keikkatyöjaksoilla muun muassa risteilyaluksilla tehtävistä huoltotöistä.

Työ vaatii joustavuutta ja kylmiä hermoja, ja joskus hulppealla luksusristeilijälläkin voi tunnelma olla kuin sillipurkissa.

TUTUSTU EETUN TARINAAN

 

Essi Korhonen

”Työturvallisuuteen suhtaudutaan Elcolinella tinkimättömästi monestakin syystä.

– Haluamme olla vastuullinen ja houkutteleva työnantaja parhaille osaajille, jotta voimme taata asiakkaillemme parasta laatua, Elcolinella johdon assistenttina työskentelevä Essi Korhonen kertoo.

Turvallinen työympäristö on lähtökohta, jota ilman ei voida puhua työhyvinvoinnista tai laadusta. Siihen kuuluvat esimerkiksi toimintaprosessit, tarpeenmukainen kouluttautuminen sekä turvalliset ja vaatimusten mukaiset työasut- ja välineet. Iso merkitys on myös asennekulttuurilla.”

TUTUSTU ESSIN TARINAAN

 

Työkaverit helpottavat reissumiehen koti-ikävää

Myös Mikko Taskisen työvuosiin on mahtunut monenlaista tekemistä. Taskinen on kiertänyt Suomea Elcolinen leivissä tehden muun muassa hitsaajan ja sähköasentajan töitä. Hän uskoo, että reissuhommat sopivat tietynlaisille ihmisille.

– Sekä työn haastavuus että kiinnostavuus tulevat juuri siitä, että työnkuva voi vaihtua yhden päivän sisällä laidasta toiseen. Mutta onhan se mukavaa, kun saa matkustella eikä tarvitse olla aina samojen seinien sisällä. Meillä on aina ollut hyvä työilmapiiri, ja työkaverit helpottavat koti-ikävän iskiessä, Taskinen kertoo.

TUTUSTU MIKON TARINAAN

 

Työnjohtajan menestyksen resepti

Nikolai Vagapov työskentelee Elcolinella työnjohtajana. Viipurista Suomeen vuonna 2000 muuttaneella Nikolailla on kokemusta kunnossapitoalalta jo yli 10 vuoden ajalta.

– Toimiva kommunikaatio on tosi tärkeää projektien onnistumisen kannalta. Muuten homma ei toimi – tulee juoksemista ja ajan hukkaa. Tiimi pitää perehdyttää kunnolla ja tietoa pitää välittää aktiivisesti. Tässä hommassa on suureksi hyödyksi, jos ammattiosaamisen lisäksi omaa hyvät hermot ja ystävällisen asenteen.

TUTUSTU NIKOLAIN TARINAAN