RTK-Henkilöstöpalvelu

Pikavuoro töihin!

Kunnioitamme osaamistasi ja toiveitasi Henkilökohtaiset ja luottamukselliset palvelut Tukea haun ja työn aikana Noudatamme toimialakohtaisia työehtosopimuksia
 
 

Pikavuoro töihin!

Kunnioitamme osaamistasi ja toiveitasi

Henkilökohtaiset ja luottamukselliset palvelut

Tukea haun ja työn aikana

Noudatamme toimialakohtaisia työehtosopimuksia

 

Millaista työtä juuri sinä haluat tehdä?

Avullamme voit työllistyä erilaisiin työtehtäviin joustavasti kaikissa elämäsi eri vaiheissa – olitpa opiskelija, välivuotta pitävä, vastavalmistunut tai pyörittelisitpä mielessäsi vaikka työpaikan vaihtoa.

Kun työllistyt kauttamme, työnantajasi, huolenpitäjäsi ja luotettava palkanmaksajasi on RTK-Henkilöstöpalvelu. Älä kuitenkaan säikähdä jos saat vakituisen työpaikan asiakasyrityksistämme, sillä rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan heidän palkkalistoilleen.

Sinä olet aina oman työurasi ratissa ja teet päätöksesi työllistymisestäsi. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa siloittelemme sinulle tien.

TÖITÄ?
TÄYTÄ VAIN TIETOSI – ME OLEMME YHTEYDESSÄ SUORAAN SINUUN

  • Max. tiedoston koko: 16 MB.

 

Tartu tilaisuuteen

Joskus on vähän aikaa ja paljon muutakin tehtävää kuin täyttää kengännumerosta lähtien tietoja itsestään työhakemuksiin.

Tyrkkää meille pikahakemuksesi niin me olemme yhteydessä sinuun kun mielenkiintoisia työmahdollisuuksia avautuu läheltä sinua. Tai vaikka kauempaakin – jos se on sinun suunnitelmasi.

Niin kuin jo sanoimme, sinä päätät suuntasi. Me autamme suunnan löytämisessä mielenkiintoisen työn osalta.

 

Aidosti innostavia työtehtäviä

Mitä sinä osaat ja missä olet hyvä? Oletko kenties jo hankkinut ammatin?

Me RTK-Henkilöstöpalvelussa tarjoamme töitä monipuolisesti mm. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan ja palvelun toimialoille sekä taloushallinnon ja toimiston tehtäviin.

Ja mitä ne innostavat työtehtävät sitten voisi olla? Me kaikkihan olemme erilaisia ja löydämme innostuksen erilaisista asioista. Me innostumme siitä, että avullamme löydetään joka päivä uusia työpaikkoja. Se itselle juuri sopivin työ kun ei itseasiassa tunnu työltä lainkaan.

 

Reilu työnantaja

Meillä on oikeus käyttää Reiluja vuokratöitä -tunnusta. Tämä tarkoittaa sitä, että huolehdimme oikeasti eduistasi ja oikeuksistasi. Tavoitteemme on olla sinulle hyvä työnantaja.

 

Palkkalistoillamme kuulut työterveydenhuollon piiriin ensimmäisestä työpäivästä alkaen ja saat toimialasi työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Työaikojen ja turvallisuuden suhteen noudatamme asiaan kuuluvia lakeja ja määräyksiä. Syvällinen perehdytys työhön ja työsuhteen aikainen tuki ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

 

Saat apua työnhakuun – maksutta!

Jättämällä hakemuksesi meille tavoitat useita satoja mahdollisia työnantajia yhdellä hakemuksella – anna meidän etsiä sinulle toiveitasi ja tarpeitasi vastaava työ! Kaikki palvelumme ovat sinulle luottamuksellisia ja maksuttomia. Töiden hakeminen kauttamme velvoittaa sinut ainoastaan ottamaan vastaan sinua aidosti kiinnostavia tehtäviä.

 

Tavoitteena tyytyväinen työntekijä

Työllistämme vuositasolla satoja työntekijöitä eri aloille. Olemme saaneet työntekijöiltämme hyvää palautetta siitä, että kanssamme työsuhteeseen liittyvät asiat hoituvat sulavasti – tulee työarjessa vastaan mitä tahansa. Jos sinulla on mitä vain kysyttävää työsuhteeseesi tai -sopimukseesi liittyen tavoitat meidät varmasti.

 

Työntekijöiden suosittelut TOP 5:

Jätä hakemuksesi huoletta meille

Pikahaku on vain yksi tapa löytää monta syytä innostua työelämästä. Täyttämällä täydellisen hakemuksesi meille tavoitat useita satoja mahdollisia työnantajia yhdellä hakemuksella. Asiantuntijamme etsii sinulle arvoihisi ja elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan.

Muistathan, että emme toiminnallamme tyydy ainoastaan työllistämään, vaan huolehdimme sinusta myös työntekijänä liikunta- ja kulttuurietujen muodossa. Turvaamme terveytesi ja sujuvan työarkesi liikuntaetujen lisäksi laajalla työterveyshuollolla. Kaiken tämän teemme puolestasi, jotta sinä voit keskittyä työpäivääsi antamaan parhaasi joka päivä. Sen mekin RTK-Henkilöstöpalvelussa annamme itsestämme joka päivä.

Tutustu sinua kiinnostaviin avoimiin työpaikkoihin tästä