RTK-Henkilöstöpalvelu

 
 

Fiskars Groupin Sorsakosken astiatehtaalla valmistuu korkealaatuisia keitto- ja paistoastioita alati kehittyvässä tuotantoympäristössä.

Fiskars Group hakee juuri nyt tiimiinsä tuotanto-operaattoreita – tartu mahdollisuuteen löytää itsellesi työpaikka kotimaisten tuotteiden valmistuksen parista.

Vieraile videolla Fiskarsin tuotantotiloissa ja tutustu samalla Markon ja Hannan työarkeen. Tuo osaamisesi Sorsakosken tehtaalle ja täytä hakemuksesi jo tänään!

Kiinnostuitko, mutta et ehdi lähettää hakemustasi? Jätä meille yhteydenottopyyntö.

Anni Paananen, HR-asiantuntija
RTK-Henkilöstöpalvelu
puh. 0400 480 613
anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

 

Tuotanto-operaattori

Haemme Fiskars Groupin Sorsakosken astiatehtaalle tuotanto-operaattoreita erilaisiin tuotannon valmistustehtäviin automatisoiduille tuotantolinjoille.

Hakijoilta toivomme koulutuksen tai kokemuksen kautta saatua teknistä osaamista ja ymmärrystä tai edellytyksiä kehittyä tuotanto-operaattoreiksi. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi automaatio- tai kone- ja metallitekniikan tai asennuspuolen ammattilainen.

Arvostamme oppimishalukkuutta, innokasta ja toimeen tarttuvaa asennetta, motivoitunutta otetta työntekoon sekä hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävät edellyttävät valmiutta 3-vuorotyöhön.

TUTUSTU TEHTÄVÄÄN JA HAE!

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työpaikkaa? Täytä pikahakemus ja kerro meille osaamisestasi!