RTK-Henkilöstöpalvelu

 
 

Vaikuta asiakkaan turvalliseen ja huolettomaan huomiseen ympäri maailman osana Idescon joukkuetta.

Idesco Oy on RFID-teknologian asiantuntija 30 vuoden kokemuksella, ja yritys tunnetaan yhtenä alan pioneereista.

Ovenpielestä löytyvä kulunvalvontalaite on hyvin todennäköisesti oululaisen Idescon valmistama, sillä Idescon tuotteiden avulla kerätään tietoa ja parannetaan turvallisuutta erilaisissa kulunvalvonta-, ajoneuvontunnistus- ja logistiikkasovelluksissa ympäri maailmaa.

Millaista Idescolla on työskennellä? Tutustu videolta:

 

 

REKRY: Ohjelmistosuunnittelija

Etsimme nyt Idescolle Ouluun osaavaa ohjelmistosuunnittelijaa vahvistamaan nykyistä R&D osastoa ja osaksi reilun 30 hengen työyhteisöä. Työtehtäväsi koostuvat sulautettujen laitteiden ohjelmistokehityksestä ja asiakkaiden tarpeiden mukaisesta suunnittelutyöstä.

Työtehtäviäsi voidaan lisäksi räätälöidä osaamisesi ja kehittymishalujesi mukaan esimerkiksi mobiili- ja Linux-pohjaisten ratkaisujen kehittämiseen. Innovaatiokykyisenä ja oma-aloitteisena henkilönä olet valmis löytämään juuri oikeat ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin sekä uusiin tuoteinnovaatioihin.

LUE LISÄÄ JA HAE TEHTÄVÄÄ

 

REKRY: Asiakaspalveluinsinööri

Asiakaspalveluinsinöörinä olet RFID-tuoteperheen asiantuntija, joka palvelee asiakastuessa osana teknistä tiimiä – rakennat työssäsi onnistuneita asiakaskokemuksia ja tarvittaessa olet tukena myös Idescon omalle työyhteisölle tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Sinulta löytyy loogista päättelykykyä, ratkaisukeskeisyyttä ja hyvät sosiaaliset taidot. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen esimerkiksi teknisestä asennustyöstä.

LUE LISÄÄ JA HAE TEHTÄVÄÄ

Kiinnostuitko?

Lisätietoja Idescon avoimista uramahdollisuuksista antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Päivi Rantsi.

Tavoitat Päivin arkisin klo 8-16 puhelimitse 044 412 4487 tai sähköpostitse paivi.rantsi(at)rtkhenkilostopalvelu.fi