Joen Talo -referenssitarina - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

 
 

JOEN TALO: Rekrytointien perustan rakentaa yhteistyö RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa

Hyvän tekijä -yhtiöt on Joensuun seudulla toimiva perinteikäs korjausrakentamisen moniosaaja

Rakennusalan ammattitaitoiseen ja luotettavaan yritysryppääseen kuuluvien Joen Talon, Sähköinston ja Timanttimiesten kanssa urakat sujuvat sovitusti, siististi ja ammattitaidolla.

Joen Talo tarjoaa kiinteistösaneerauksen kokonaispalvelut uudisrakentamisesta korjausrakentamiseen. Sähköinston palveluvalikoima on apuna kaikissa sähkötarpeissa asiakaslähtöisellä asenteella ja kolmen vuosikymmenen kokemuksella. Timanttimiehet -yrityksen erikoisosaamisalaa ovat timanttiporaukset, -sahaukset sekä rakennuspurkutyöt.

RTK-Henkilöstöpalvelu on turvannut jo lähes 10 vuoden ajan Joen Talon rakentamisen ammattilaisten rekrytointeja erilaisissa arjen tilanteissa – pidemmissä sekä lyhyemmissä henkilöstötarpeissa

Joen Talon toimitusjohtaja Miika Sunikka kuvailee yrityksen saaneen yhteistyön avulla RTK-Henkilöstöpalvelun avustuksella esiin osaavia ja ammattitaitoisia työnhakijoita, joita omin voimin ei olisi saatu löydettyä.

 ”Yhteistyö on sujunut hyvin ja joustavasti. Kommunikaatio on toiminut rekrytointien aikana ja oman yhteyshenkilön on saanut aina kiinni tarpeen tullen.”

 

 ”Voin lämpimästi suositella RTK:n henkilöstöpalveluja”
– Miika Sunikka

Pidätkö tärkeänä sitä, että rekrytointien aikana viestintä pelaa?

Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme samaa mieltä.

OTA YHTEYTTÄ

Vältä harharekryt ja ota käyttöösi tarjoamamme markkinoiden nykyaikaisimmat työkalut, laajat verkostomme sekä asiantuntijoidemme osaaminen. Rekrytoinnin asiantuntijamme ovat käytössäsi kun olet rekrytoimassa lisää työvoimaa vahvistamaan yrityksesi toimintaa.

 

 

Tutustu tarkemmin Joen Taloon sekä Hyvän tekijä -yhtiöihin kuuluviin Sähköinstoon sekä Timanttimiehiin seuraavista linkeistä:

www.hyvantekija-yhtiot.fi
www.hyvantekija-yhtiot.fi/joentalo/palvelut
www.hyvantekija-yhtiot.fi/sahkoinsto/palvelut
www.hyvantekija-yhtiot.fi/timanttimiehet/palvelut