RTK-Henkilöstöpalvelu

 
 

Laadukkaat kalusteet syntyvät osaavissa käsissä – Korona keittiöt

Korona keittiöt valmistaa yksilöllisiä kalustekokonaisuuksia Pohjois-Savossa Leppävirralla. Tehtaan ammattitaitoiset työntekijät toteuttavat kalusteet kustannustehokkaasti ja laadusta tinkimättä. Tuomas Hyvösen työarki yrityksen tuotannossa sai alkunsa RTK-Henkilöstöpalvelun vuokratyöntekijänä.

 

 

Monipuolista työtä mukavassa porukassa

Työpäivät Korona keittiöiden tuotannossa ovat Tuomaksen mukaan ennen kaikkea monipuolisia ja vaihtelevia. Hän vaikuttaa tuotannon monissa eri vaiheissa, esimerkiksi laatikoiden kasaamisessa ja tuotteiden pakkaamisessa.

”Työt sisältävät monipuolista tekemistä, eikä yhden asian parissa puurtamista. Saa tehdä siellä ja täällä – se on juuri sellaista, mistä tykkään”, hän kuvailee päiviensä kulkua.

Toisiaan tuotannossa on kiirettä, mutta hektiset hetket taittuvat hyvin yhteistyöllä. Korona keittiön tuotannossa työt sujuvat Tuomaksen mukaan mukavassa porukassa, jossa on löytynyt yhteinen huumori.

”Täällä on kyllä huippu työporukka”, hän tiivistää tuotannon yhteishengen.

 

Vuokratyösuhde avasi oven yritykseen

Tuomas on aina viihtynyt erilaisissa tuotannon tehtävissä. Hän päätyi nykyiseen työhönsä huomattuaan kiinnostavan avoimen tuotantotyöntekijän paikan RTK-Henkilöstöpalvelun kanavissa.

Hänen edellisessä työpaikassaan oli käynnissä ja suunnitteilla lomautuksia, joten Tuomas päätti suunnata kohti uutta lähettämällä hakemuksen Korona keittiöiden tuotantotyöntekijän tehtävään.

Tuomas työllistyi Korona keittiöille vuokratyöntekijäksi RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Hyvin sujunut työarki sai jatkoa, kun Tuomas palkattiin muutamien kuukausien vuokratyösuhteen jälkeen suoraan Korona keittiöille.

”Kaikki sujui RTK:n kanssa oikein mukavasti, ei ole mitään moitteen sanaa. Palkkakin tuli ajallaan tilille”, Tuomas kertaa positiivista kokemustaan ja jatkaa:

”Olen ollut RTK-Henkilöstöpalvelun kautta monessa muussakin tuotannon työpaikassa ja aina on löytynyt töitä, kun olen niitä tarvinnut.”

Avoimet työpaikat

Yhdellä hakemuksella satoja mahdollisuuksia!

Katso avoimet työpaikat

Kerro meille osaamisestasi pikahakemuksella: