RTK-Henkilöstöpalvelu

 
 

Varhaisjakajaksi Marva Median tiimiin!

Haemme asiakkaallemme Marva Media Oy:lle varhaisjakajia Raumalle. Tartu työmahdollisuuteen, joka joustaa oman elämäntilanteesi mukaan ja sopii lisätyöksi esimerkiksi toisen työn tai kotivanhemmuuden rinnalle sekä opintojen oheen!

Marva Median varhaisjakajilla on jaossa Länsi-Suomi -lehti, kuusi muuta sanomalehteä sekä osoitteellista jakelua viitenä päivänä viikossa (ti, to, pe, la, su). Varhaisjakajan työarki on yötyötä, eli työtuntisi sijoittuvat klo 02:00-06:00 väliselle ajalle. Työtä tehdään 2–4 tuntia yössä.

Varhaisjakajan työssä sinulla on mahdollisuus sovittaa työvuorot joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. Omistathan oman auton tai polkupyörän, sillä työt tehdään auto- tai polkupyöräpiireissä. Tarvittaessa saatavilla on varapolkupyöriä.

Työntekijät työllistyvät suoraan Marva Median kirjoille. Työsuhteessa noudatetaan Medialiiton ja Teollisuusliiton välistä työehtosopimusta. Työsuhteesi etuina saat vapaa-ajan hyvinvointiasi tukevan liikuntaedun sekä Länsi-Suomi-lehtitilauksen itsellesi tai esimerkiksi sukulaisellesi.

Länsi-Suomi on Rauman talousalueella 5 kertaa viikossa ilmestyvä sanomalehti. Lehti tavoittaa noin  77000 lukijaa viikossa Raumalla ja ympäristökunnissa.

Länsi-Suomea julkaisee Marva Media Oy, joka on perinteikäs raumalainen perheyhtiö.

Kiinnostuitko? Hae varhaisjakajaksi täyttämällä oheinen pikahakulomake

Varhaisjakajia Rauman alueelle

Joustavaa työtä, joka sopii elämäntilanteeseesi

Lue lisää ja täytä hakemuksesi

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Jätä meille yhteydenottopyyntö!