RTK-Henkilöstöpalvelu

QL Protection

Mielenrauhaa viemäristön vuosisopimuksella
 
 

QL Protection

Mielenrauhaa viemäristön vuosisopimuksella

Voisiko viemäristöä huoltaa muutenkin kuin massiivisella kertakorjauksella?

Kyllä voi – ratkaisu on viemäristön huoltosopimus

Viemäristön huoltosopimus on kustannustehokas ja ympäristöä säästävä tapa pitää kiinteistön viemärit käyttökunnossa ja eliminoida vuotovahingot.

Suomalainen Quattro Lining -konserni on kehittänyt viemäristön huoltosopimusmallin, jonka puitteissa viemäristöön kohdistuvat korjaukset jaksotetaan tarvelähtöisesti ja rahoitetaan kuukausiperusteisesti. Painopiste siirtyy kertakorjauksesta pitkäjänteiseen ylläpitoon.

Malli vastaa markkinoilla ilmenneeseen tarpeeseen: kiinteistöjen viemäristöjä pitää huoltaa, jotta niiden käytettävyys säilyy, mutta aina ei ole järkevää taikka mahdollista tehdä peruskorjaustoimenpiteitä suurina, kalliina kertaremontteina.

Palvelun tuottaa QL Protection Oy, joka on vakavaraisen Quattro Lining Oy:n sataprosenttisesti omistama tytäryhtiö. Yhtiö keskittyy huoltosopimuspalveluun, ja voi alan pioneerina kehittää toimintaa ja tuottaa entistäkin suurempaa arvoa asiakkailleen.

 

Ennustettavuutta remonttikustannuksiin, joustavuutta rahoitukseen

QL Protectionin tarjoama kuukausiveloitusperusteinen viemäristön huoltosopimus on tarkoitettu taloyhtiöille ja muille kiinteistönomistajille, jotka haluavat pitää pitkäjänteisesti ja kustannustehokkaasti huolta kiinteistönsä viemäristön kunnosta.

Täyttämällä hintalaskuriin kiinteistösi taustatiedot sekä haluamasi sopimuksen pituuden saat arvion huoltosopimuksen kuukausihinnasta sopimusajalle. Täytettyäsi lomakkeen voit jättää yhteystietosi, niin QL Protectionin oma yhteyshenkilösi ottaa sinuun yhteyttä varsinaisen tarjouksen tekemiseksi.

LASKE HINTA-ARVIO KIINTEISTÖLLESI

QL Protectionin työmahdollisuudet

QL Protection ottaa työnantajana huomioon jokaisen työntekijän vahvuudet. Tiimi koostuu oma-aloitteisia ihmisistä, jotka ovat erittäin sitoutuneita LVI-alan huippuosaajia.

Työilmapiiri QL-Protectionissa on rento ja työyhteisössä saa olla oma itsensä heikkouksineen ja vahvuuksineen. Työyhteisön keskeisenä teemana kohti huippulaatua toimii avoimuus.

Työ QL Protectionissa antaa kaikki mahdollisuudet kehittyä sillä omalla ammatillisen osaamisen reviirillään. Työyhteisö kokee työn vastuullisena sekä arvokkaana ja on ylpeä mahdollistaessa ympäristölle kestävän kiinteistöjen huollon tuleville sukupolville.

Kiinnostuitko työmahdollisuuksista osana QL Protectionin LVI-alan huippuammattilaisten joukkoa?

Jätä yhteystietosi – Olemme sinuun yhteydessä sopivien paikkojen avauduttua!

Tomi Tasten
RTK-Henkilöstöpalvelu
puh. 044 412 4090
tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi

 

Avoin työpaikka: Asentaja

Etsimme nyt QL Protection Oy:lle pääkaupunkiseudulle ASENTAJIA!

Hakemamme henkilö on asennustöiden osaaja, joka taitaa myös asiakaspalvelun.

Tehtävässä tulet toimimaan osana huoltotiimiä viemäristösaneerausten ja ylläpidon parissa. Tehtävät pitävät sisällään pääosin sukitusta, joten kokemus sukittajan tehtävistä luetaan hakijan eduksi – QL Protection Oy kuitenkin tarpeen vaatiessa kouluttaa sinut tehtäviin.

Kiinnostuitko huoltosopimusmallista? Lue alta lisää!

 

Kenelle huoltosopimus soveltuu?

QL Protectionin kuukausiveloitusperusteinen viemäristön huoltosopimus on tarkoitettu taloyhtiöille ja muille kiinteistönomistajille, jotka haluavat ylläpitää omaisuutensa arvoa ja huolehtia kiinteistön viemäristön kunnosta palveluna ostettavalla huoltosopimuksella kalliiden ja massiivisten kertakorjausurakoiden sijaan.

LUE LISÄÄ

 

Viisi hyvää syytä valita viemäristön huoltosopimus

Kalliille viemäristön kertakorjaukselle on olemassa järkevä, kustannustehokas vaihtoehto.

Lue lisää tai laske hinta-arvio kiinteistöllesi!

TUTUSTU TARKEMMIN

 

Huoltosopimus vai perinteinen täyskorjausurakka?

Huoltosopimus tarjoaa vaihtoehtoisen tavan ylläpitää viemäristön kuntoa.

Kiinteistön viemäristö korjataan yleensä massiivisella täysremontilla, josta syntyy kiinteistön omistajalle sekä suuri kertakustannus että tulonmenetystä kiinteistön käytön keskeytymisen vuoksi.

Usein myös korjataan asioita, joita ei todellisuudessa tarvitsisi korjata, jolloin syntyy turhien kustannusten lisäksi myös tarpeetonta ympäristörasitetta, kun käyttökelpoista materiaalia korvataan kesken elinkaaren.

LUE LISÄÄ HUOLTOSOPIMUKSESTA

 

QL Protection-huoltosopimuspaketin sisältö

QL Protectionin viemäristön huoltosopimus on palvelu, jonka asiakas ostaa kiinteistön viemäristön huoltoa ja kunnon ylläpitoa varten.

QL Protection ottaa vastuun viemäreiden kunnosta ja toimivuudesta sopimuskauden ajaksi: viemäristön kuntoa tarkkaillaan ja ylläpidetään tarvittavin korjauksin, jolloin esimerkiksi vuotovahinkoja ei pääse syntymään.

TUTUSTU TARKEMMIN JA OTA YHTEYTTÄ!