RTK-Henkilöstöpalvelu

 
 

Ravintola-alan innostavat uramahdollisuudet Kalajoella

Kalajoen uniikki ympäristö tarjoaa matkailijoille elämyksiä ympäri vuoden muun muassa ulkoilun, kylpylässä pulahtamisen, erilaisten tapahtumien ja unohtumattomien, merellisten maisemien muodossa.

Kalajoki tarjoaa elämyksiä myös ravintola-alan ammattilaisille, sillä haemme alueen yritysten kesäsesonkiin vahvistusta!

Tutustu sinua kiinnostaviin uramahdollisuuksiin!

 

Tarjoilija, Kalajoki

Pihvitupa on tunnelmallinen ja lumoava á la carte -ravintola, jossa jokainen yksityiskohta on hiottu huippuunsa.  Tarjolla on lähiruuasta ammattitaidolla valmistettuja pihviaterioita sekä erinomainen valikoima huolella valittuja viinejä.

Pihvituvan erityisyys tulee kesällä aidossa puuhiiligrillissä paistetuista pihveistä ja suoraan omasta kasvimaasta poimituista yrteistä.

Etsimme Pihvituvalle erinomaisen palveluasenteen omaavaa tarjoilijaa.

TUTUSTU JA TÄYTÄ HAKEMUS

 

Kokki, Kalajoki

Pihvitupa on tunnelmallinen ja lumoava á la carte-ravintola, jossa yksityiskohdat on hiottu huippuunsa. Tarjolla lähiruuasta ammattitaidolla valmistettuja pihviaterioita sekä erinomainen viinivalikoima. Kesällä pihvit paistetaan aidossa puuhiiligrillissä ja yrtit poimitaan suoraan omasta kasvimaasta.

Etsimme nyt Pihvituvalle joustavaa ja ammattitaitoista kokkia.

TUTUSTU JA TÄYTÄ HAKEMUS

 

Tarjoilijoita Kalajoelle ja Ylivieskaan

Kesätyöpaikka pirteille tarjoilijoille Kalajoen ja Ylivieskan ravintoloissa. Tässä on mahdollisuus monipuoliseen työnkuvaan luonnonkauniissa ympäristössä sekä myös taitojesi kehittämiseen.

Kaupan päälle saat lisäksi joustavat työskentelyajat sekä mahtavat työkaverit!

TUTUSTU JA TÄYTÄ HAKEMUS

 

Kokkeja Kalajoelle ja Ylivieskaan

Hakemamme kokki on sopeutuvainen ja hyvän huumorintajun omaava monitaituri; pystyt yhtä taitavasti pyöräyttämään lounaan 100 hengen porukalle tai loihtimaan á la carte-listalta herkkuja tilauksesta. Olet tiimipeluri, joka pystyy myös itsenäiseen työskentelyyn.

Töitä on tarjolla monipuolisesti lounasaravintolan tarjonnasta pizzan paistamiseen sekä á la carten valmistamiseen.

TUTUSTU JA TÄYTÄ HAKEMUS

 

Pitopalvelutyöntekijä, Kalajoki

Pitopalvelutyöntekijän työtehtävät pitävät sisällään muun muassa yksityistilaisuuksien, kuten esimerkiksi häiden, hautajaisten ja ristiäisten tarjoiluiden valmistamista sekä itse tarjoilua.

Hakemamme henkilö on palvelualtis ja vastuuta pelkäämätön sekä monipuolinen työntekijä.

Koulutukseltasi voit olla suurtalousalan tai ravintola-alan taitaja. 

TUTUSTU JA TÄYTÄ HAKEMUS

 

Kahvilatyöntekijä, Kalajoki

MinRose on sydämellinen ja ihastuttava paikka viihtyä, kun etsit tilaa, jossa voit nauttia aamukahvin, keittolounaan, salaatin tai vaikkapa viinilasillisen ystävien seurassa. Rento ilmapiiri, kohtuulliset hinnat ja ystävällinen henkilökunta tekevät hetkestäsi taatusti onnistuneen ja nautinnollisen kokemuksen.

Haemme Cafe Min Rosélle iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä kahvilatyöntekijöitä kesäksi.

TUTUSTU JA TÄYTÄ HAKEMUS

Lisätietoja avoimista tehtävistä:

RTK-Henkilöstöpalvelu Oulu
rekrytointivastaava Tea Södö
puh. 044 412 4782
tea.sodo@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti.

Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin.