RTK-Henkilöstöpalvelu

 
 

Liity John Deeren joukkueeseen

John Deere Forestry Oy:n kotipaikka on Tampere, jossa sijaitsee metsäkoneiden tuotekehityskeskus ja Euroopan markkinointikeskus. John Deere -metsäkoneet valmistetaan Joensuussa. Yhteensä yhtiö työllistää Suomessa noin 700 työntekijää. www.deere.fi/fi/

Joensuun metsäkonetehdas työllistää satoja teollisuuden osaajia monipuolisissa tehtävissä.

Sanoita meille osaamisesi ja ota askel kohti uutta uraa osana toimialansa huippubrändin menestystarinaa- katso avoimet työmahdollisuudet ja tutustu John Deeren tarjoamiin mahtaviin henkilöstöetuihin.

Pikahakemus hitsauksen työtehtäviin

Jätä hakemus meille näppärästi vaikka mobiilissa – rekrytoijamme hoitaa loput.

Täytä pikahakemus tästä!

Avoimet työpaikat

 

Levyseppähitsaajia Joensuun metsäkonetehtaalle

Levyseppähitsaajan työ on metsäkoneen runkojen, kuormainkomponenttien ja kuormatilojen kasaamista, hitsaustyötä ja viimeistelyä metsäkonetehtaalla Joensuussa.

Odotamme hakijalta kokemusta MIG/MAG- ja TIG -hitsauksesta ja valmiutta 3-vuorotyöhön. Voit olla hitsauksen pitkän linjan konkari tai kerryttänyt hitsausosaamista vaikkapa harrastusten kautta – ovet ovat avoinna eri tason osaajille, ja John Deere tarjoaa työkalut ja tuen ammatilliseen kehittymiseen mm. oppisopimuksen muodossa.

Deeren työntekijöiden ansiotaso on toimialansa ja alueen ehdotonta kärkeä: tämän takaavat kannustava bonus- ja palkkiojärjestelmä sekä TES- taulukkopalkkoja korkeammat lähtöpalkat.

Valitut henkilöt työllistyvät suoraan John Deere Oy:n palkkalistoille.

TÄYTÄ HAKEMUS TÄSTÄ!

Miksi valita Deere?

 

Hyvinvoiva työyhteisö modernissa ja ergonomisessa työympäristössä

Henkilöstöjohtamistamme ja työyhteisömme kehittämistä ohjaavat monimuotoisuuden, oikeudenmukaisuuden ja osallistamisen periaatteet.

Työntekijöiden arjessa tämä näkyy mm. panostuksina työskentelyergonomiaan ja työturvallisuuteen: John Deere tarjoaa yksilölliset suojavälineet ja turvallisen työympäristön. Ympäristöä ja välineitä kehitetään jatkuvasti, ja turvallisuushavainnoista palkitaan.

Kaikille työntekijöille taataan laaja alkuperehdytys ja koulutusta tarjotaan sisäisesti koko työsuhteesi ajan. Työssä oppiminen ja kehittyminen ovat John Deeren arvoissa keskiössä: kehitysehdotuksiin kannustetaan ja niistä palkitaan, ja työkulttuuri sekä esihenkilöt tukevat itsensä kehittämistä.

John Deere työllistää eri tason osaajia tarjoten mahdollisuuden myös oppisopimuksella työskentelyyn.

Henkilöstön hyvinvointia seurataan ja kehitetään jatkuvasti panostamalla esihenkilötyöhön ja henkilöstökyselyihin.

John Deeren Joensuun työympäristöön voit tutustua tarkemmin koneasentajana työskentelevän Tonin matkassa heidän YouTube -kanavallaan:

 

Ylivertaiset henkilöstöedut

John Deere tarjoaa Joensuussa henkilöstölleen ylivertaiset edut aina työterveyspalveluista virkistävän vapaa-ajan tukemiseen ja mahdollistamiseen.

Deeren työntekijöiden ansiotaso on toimialansa ja alueen ehdotonta kärkeä: tämän takaavat kannustava bonus- ja palkkiojärjestelmä sekä TES- taulukkopalkkoja korkeammat lähtöpalkat.

John Deeren tyky-toiminnasta Joensuussa vastaa JD Club. Ryhmässä on edustaja jokaisesta Deeren henkilöstöryhmästä, eli tyky-toimintaa tehdään aidosti yhteistoiminnassa.

Deere tarjoaa runsaasti liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia ja tukee ryhmätoimintaa kollegoiden kanssa myös työn ulkopuolella. Voit hyödyntää etuja yksin tai työkaveriesi kanssa mm. joukkuelajien, kuntosalin, kulttuuri- ja urheilutapahtumien tai golfin parissa.

Henkilöstörahasto, työsuhdepolkupyöräetu ja Smartumin liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu tukevat hyvinvointia ja vapaaehtoista harrastamista.

Työterveyshuolto ja sairauskassan lisäedut toimivat työhyvinvointisi tukena arjessasi. Sairauskassan avulla työntekijät saavat erittäin hyviä lisäetuuksia mm. fysioterapiaan sekä hammaslääkäri- ja optikkopalveluihin. Tehtaalta löydät myös työterveyshoitajan sekä fysioterapeutin vastaanotot.

Ruokailu työpäivien lomassa onnistuu tehtaan omassa henkilöstöruokalassa, jota John Deere tukee työnantajana.

Ryhmäytymisestä ja yhteishengestä pidetään kiinni henkilöstön virkistymistilaisuuksissa.

Pikahakemus levyseppähitsaajan tehtäviin John Deerelle

Ota ensimmäinen askel kohti uutta uraa  Deeren joukkueessa – se vie vain muutaman minuutin aikaasi