RTK-Henkilöstöpalvelu

TYÖTÄ ELÄMÄN ERI TILANTEISIIN RTK-PALVELUN TIIMISSÄ

 
 

TYÖTÄ ELÄMÄN ERI TILANTEISIIN RTK-PALVELUN TIIMISSÄ

LIITY RTK:N TAMPEREEN TIIMIIN

RTK-Palvelu Oy  on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. RTK-Palvelu työllistää yli 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä ympäri Suomen.

RTK-Palvelu pitää huolta henkilöstönsä osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. 

Uusille työntekijöille tarjotaan kattava perehdytys toimialaan, yritykseen, siivouskohteisiin ja työtehtäviin. RTK tukee työn ohessa kouluttautumista ja ylläpitää henkilöstönsä osaamista sisäisten koulutusten avulla. Kehityshaluisella ja ammattitaitoisella tekijällä on mahdollisuus kehittää osaamistaan ja edetä urallaan kiinteistöpalvelualan ammattilaisena.

RTK-Palvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat konserniyrityksen henkilöstöedut. 

Alta löydät RTK-Palvelun Tampereen avoimet työmahdollisuudet siivousyksikön ohjaus- ja siivoustehtäviin. Tutustu tehtäviin tarkemmin ja hae juuri sinulle sopivinta paikkaa jo tänään!

RTK-Palvelun avoimet työpaikat Tampereella

Etsitkö nopeaa työnhakua?

 

Klikkaa itsesi pikahakemukseen tästä!

 

Palveluohjaaja

Siivouksen ohjaustehtävissä tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiä ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritysten ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Hakemamme tekijä on aidosti palveluhenkinen ja viihtyy ajoittain kiireisessäkin työympäristössä organisoiden työnsä tehokkaasti unohtamatta timanttista ongelmanratkontakykyä!

Tehtävissä menestyminen edellyttää aikaisempaa siivousalan kokemusta ja kykyä kommunikoida vaivatta niin suomeksi kuin englanniksi. Muut kielitaito ja alan soveltuva koulutus luetaan hakijan eduksi.  Lisäksi hakijalta peräänkuulutetaan valmiutta työskennellä iltavuoroissa. Ajokortti on tässä tehtävässä työn liikkuvan luonteen johdosta välttämätön.

LUE LISÄÄ TEHTÄVÄSTÄ JA HÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ!

 

Siivoojia

Työtä on tarjolla monipuolisissa siivouskohteissa vaihdellen aina kauppakeskuksista teollisuuskiinteistöihin ja liikennevälineiden siivouksiin. Sinut sijoitetaan siivouskohteisiin kokemuksesi, osaamistaustasi ja toiveesi huomioiden. Kohteita on tarjolla ympäri Tampereen seutua ja myös kehyskunnissa. 

Sinulla voi olla aiempaa kokemusta siivousalan tehtävistä tai aitoa innokkuutta oppia alan osaajaksi. Kokemus ylläpito- ja/tai perussiivouksesta sekä soveltuvat tutkinnot ja koulutus katsotaan eduksesi.  

 Etsimme sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia uusia RTK-Palvelulaisia, joten työt voi sovittaa moneen eri elämäntilanteeseen. Työtä tehdään kohteesta riippuen päivävuorossa, vuorotyössä tai ilta- ja viikonloppupainotteisesti.  

LUE LISÄÄ TEHTÄVÄSTÄ JA HÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ!

 

PIKAHAKEMUS