RTK-Henkilöstöpalvelu

 
 

TeaHouse of Wehmais: Onnistuneen rekrytointiyhteistyön resepti

Uniikki teehuone TeaHouse of Wehmais ja herkku- ja sisustusmyymälä Wehmais Deli&Deco tarjoavat kävijälleen elämyksiä teen, eri teekulttuurien ja kotimaisista raaka-aineista valmistetun ruoan ympärillä.

TeaHouse of Wehmais keskittyi aiemmin vain englantilaiseen teekulttuuriin, mutta kevään 2020 aikana toteutetun uuden konseptin myötä yritys tarjoaa asiakkailleen vaihtelevia teemoja omaksuen erilaisia tee- ja ruokatrendejä – ripauksella Wehmaisin omaa vivahdetta.

Yrittäjä ja teesommelier Anna Grotenfelt-Paunonen on innostanut teehuoneen asiakkaita ja henkilöstöä teen makujen maailmaan jo 10 vuoden ajan.

Rekrytointipalvelu toi mukanaan merkittävää ajansäästöä

Itä-Suomessa Juvalla Wehmaan herraskartanon upeassa miljöössä sijaitsevalle teehuoneelle kesäsesonki on vilkasta aikaa, joten Anna tunnistaa joka vuosi tarpeen sesongin lisäkäsipareille. Asiakaspalvelutaitoinen ja osaava henkilöstö on myös omalta osaltaan luomassa asiakkaille tarjottavaa elämystä.

Rekrytoinnin kumppaniksi valikoitui RTK-Henkilöstöpalvelu, ja yhtenä merkittävänä yhteistyön hedelmänä syntyi ajansäästö.

”Rekrytointi vei aiemmin itseltäni todella paljon aikaa. Yhteistyön aikana olen ollut mukana työhaastatteluissa ja antanut esimerkiksi työnhakuilmoitusteksteihin toiveeni, mutta muuten olen saanut RTK-Henkilöstöpalvelulta valmiit ehdotukset sopivista työntekijöistä ja muista toteutuksista”, Anna kuvaa yhteistyön helppoutta ja jouhevuutta.

”Yhteistyöstä on tullut erittäin luottavainen mieli, sillä tiedän, että rekrytoinnin alan asiantuntijalla on tiedossa parhaat kanavat ja keinot meille sopivien työntekijöiden löytämiseksi”, hän jatkaa.

Onnistuneen kesätyöntekijöiden rekrytoinnin saattelemana RTK-Henkilöstöpalvelu rekrytoi TeaHouse of Wehmaisin kasvavaan tiimiin palvelupäällikön, joka on päässyt toteuttamaan muun muassa teehuoneen uudistusta yhdessä Annan ja muun tiimin kanssa.

 

Yritysnäkyvyyttä ja osaajien tavoittamista RekryMarkkinoinnilla

Rekrytointien rinnalle TeaHouse of Wehmaisille toteutettiin RekryMarkkinoinnin kampanjat, joissa potentiaalisia osaajia tavoitettiin sosiaalisen median kanavista. Kampanjoiden lisäksi työpaikkailmoitukset olivat esillä suosituimmilla työnhakualustoilla.

Kampanjoiden aineistoksi teehuoneelle kuvattiin brändimielikuvavideo, jossa esiintyi Annan lisäksi myös muuta yrityksen henkilöstöä. Video tarjosi katselijalleen mahdollisuuden kurkistaa teehuoneen arkeen sekä ihastuttavaan ympäristöön samaistuttavalla tavalla.

Toteutetut kampanjat näkyivät valituilla sosiaalisen median alustoilla tarkoin harkitulle kohderyhmälle.

”Koen, että kampanjat toimivat paitsi myös rekrytoinnin välineenä, myös osana yrityksemme markkinointia. Videot saivat laajasti huomiota sosiaalisessa mediassa, ja ne otettiin erittäin hyvin vastaan”, Anna toteaa viitaten RekryMarkkinoinnin vaikuttavuuteen.

 

 

Yhteistyön ytimessä avoimuus ja luottamus

”Yhteydenpito RTK-Henkilöstöpalvelun asiantuntijoihin on sujunut mielestäni hyvin”, Anna kuvaa matkan varrella toteutunutta viestintää.

”Kommunikointi on ollut avointa ja luottamuksellista. Koen, että olen pystynyt kertomaan meidän tarpeemme, toiveemme ja kehityskohteemmekin hyvin avoimesti”, hän jatkaa.

Annan mukaan yhteistyöstä RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa on ollut teehuoneelle merkittävä hyöty, ja arki uusien osaajien kanssa on käynnistynyt yrityksessä hyvin.

”Olen suositellut omalla kokemuksellani lämpimästi RTK-Henkilöstöpalvelua myös muille”, Anna hymyilee.

Tutustu TeaHouse of Wehmaisiin, Suomen elämyksellisimpään teehuoneeseen keskellä kauneinta Järvi-Suomea: http://www.teahouse.fi/

Henkilöstötarpeita?

Ota yhteyttä RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytoinnin asiantuntijaasi lähellä sinua ja me hoidamme loput.

Yhteystietomme löydät TÄSTÄ