RTK-Henkilöstöpalvelu

 
 

TeaHouse of Wehmais – Suomen elämyksellisin teehuone

Uniikki teehuone TeaHouse of Wehmais ja herkku- ja sisustusmyymälä Wehmais Deli&Deco tarjoavat kävijälleen elämyksiä teen, eri teekulttuurien ja kotimaisista raaka-aineista valmistetun ruoan ympärillä.

TeaHouse of Wehmais keskittyi aiemmin vain englantilaiseen teekulttuuriin, mutta kevään 2020 aikana toteutetun uuden konseptin myötä yritys tarjoaa asiakkailleen vaihtelevia teemoja omaksuen erilaisia tee- ja ruokatrendejä – ripauksella Wehmaisin omaa vivahdetta.

Vieraile tunnelmallisella teehuoneella katsomalla alla oleva video!

 

REKRY: Salin vuoropäällikkö

Haemme teehuoneelle kokenutta ravintolapuolen ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen. Tulevalla vuoropäälliköllä on vankkaa osaamista esimies- ja tarjoilutyöstä, itseluottamusta omaan osaamiseen sekä rohkeutta ottaa vastaan vastuuta ja uusia haasteita.

Olet luonteeltasi luotettava ja yrittäjähenkinen, pidät ideoinnista sekä seuraat ja toteutat alan ruoka- ja juomatrendejä.

Teehuone-bistro tarjoaa asiakkailleen aivan uudenlaisen tavan nauttia sekä ruuasta että juomasta. Toivommekin, että hallitset monipuolisesti viinit, drinkit ja erikoisoluet, joiden lisäksi pääset kehittämään teestä tehtyjä cocktaileja ja mocktaileja yhdessä teesommelierin kanssa.

Vuoropäällikön tehtävässä pääset näyttämään oman ravintolapuolen osaamisesi ja intohimosi uniikissa ympäristössä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki ja vahva ammatillinen asiakaspalveluosaaminen.

Lisäksi pääset innovoimaan ja kehittämään yrityksen toimintaa eteenpäin elämysmatkailun yhteistyöverkostossa, jossa vain taivas on rajana.

LUE LISÄÄ JA HAE PAIKKAA TÄSTÄ

 

REKRY: Kokkeja

Haemme teehuoneelle kokkeja, joilla on kokemusta ammattikeittiössä työskentelystä sekä monipuolisesti kylmien ja lämpimien á la carte ruokien valmistuksesta ja visualisoinnista, leipomistaitoja unohtamatta. Tärkeää hakijalle on yhteisöllinen asenne, nöyryys ja intohimo työlle sekä jatkuva halu oppia uutta ja kehittyä tehtävässään.

Teehuoneen ideologiaan kuuluvat oman tuotannon ja paikallisten lähituottajien laadukkaimmat raaka-aineet sekä luomutuotanto. Pääset loihtimaan asiakkaille upeita makuelämyksiä erilaisten tapahtumien teemoilla ja tuomaan rohkeasti esille myös omaa osaamistasi keittiömestari Jannen tiimissä.

Työ on osa-aikaista ja painottuukin kesäsesongin ulkopuolella viikonloppujen, juhlapyhien ja erilaisten teemapäivien ympärille. Kesäaikana työtä on tarjolla kokoaikaisesti.

LUE LISÄÄ JA HAE PAIKKAA TÄSTÄ

 

REKRY: Tarjoilijoita

Haemme teehuoneen tiimiin avoimia ja palvelualttiita ammattitarjoilijoita. Arvostamme erinomaista palveluasennetta, ripeyttä, omatoimisuutta sekä tiimityötaitoja. Tulet hyvin juttuun sekä ihmisten, että kiireen kanssa.

Toivomme hakijalta alan koulutusta ja kokemusta monipuolisista ruoka- ja juomatarjoilun tehtävistä sekä kiinnostusta erilaisiin juomasekoituksiin ja viineihin. Tarjoiluvalikoimiin kuuluu ruokapuolen lisäksi niin suolaiset kuin makeatkin herkut sekä teekattaukset.

Hygienia- ja anniskelupassi on tarjoilutehtävissä pakollinen, monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi. Olet myös kassataitoinen ja vastaat osaltasi ympäristön siisteydestä sekä viihtyvyydestä.

Työ on osa-aikaista ja painottuukin kesäsesongin ulkopuolella viikonloppujen, juhlapyhien ja erilaisten teemapäivien ympärille. Kesäaikana työtä on tarjolla kokoaikaisesti.

LUE LISÄÄ JA HAE PAIKKAA TÄSTÄ

Lisätietoja avoimista tehtävistä:

RTK-Henkilöstöpalvelu
rekrytointivastaava Mari Laitinen
puh. 044 412 4279
mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

 

Sinun kädenjälkesi osana teehuoneen tarinaa

Yrittäjä ja teesommelier Anna Grotenfelt-Paunonen on innostanut teehuoneen asiakkaita ja henkilöstöä teen makujen maailmaan jo 10 vuoden ajan.

Teehuoneen konsepti kehittyy jatkuvasti, ja osaava henkilöstö merkittävässä roolissa tuottamassa asiakkaan aistimaa elämyksellistä palvelukokemusta.

”Tervetuloa mukaan tiiviiseen ja iloiseen joukkoon kehittämään ainutlaatuista konseptiamme!”