RTK-Henkilöstöpalvelu

 
 

Kasvava Gebwell Oy on leppävirtalainen yritys, joka on erikoistunut ympäristöystävällisiin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin

Gebwell on saavuttanut teknologiajohtajan vahvan asemansa skandinaavisilla energiamarkkinoilla kehittämiensä nykyaikaisten ja älykkäiden ratkaisuiden osalta, jotka tarjoavat esimerkiksi reaaliaikaisen lämmitysjärjestelmän seurannan hyödyntämällä IOT-ratkaisuja – suunnannäyttäjänä ensimmäisenä maailmassa maalämpöpumpuissa.

Kaikki Gebwellin lämmitys- ja jäähdytysratkaisut suunnitellaan ja valmistetaan Leppävirralla nykyaikaisissa 20 000 neliön tuotantotiloissa. Maalämpöpumput, varaajat ja kaukolämmönjakokeskukset valmistuvat ammattitaitoisen henkilöstön tekeminä joustavasti ja laadukkaasti ottaen huomioon ympäristöystävällisyyden ja kotimaisuuden. Gebwell on Leppävirran alueen suurin yksityinen työnantaja ja tarjoaa alueen elinvoimaisuudelle korvaamattoman panoksen.

Laatu merkitsee Gebwell Oy:lle ennen kaikkea kykyä ennakoida, täyttää tai ylittää asiakkaan odotukset liiketoimintaprosessin kaikissa vaiheissa; tuotteiden, ratkaisujen ja palveluiden tilauksesta niiden toimitukseen ja käyttöön saakka. Samalla Gebwell sitoutuu tukemaan ja rohkaisemaan koko henkilöstöä. Oli kyseessä sitten työtä helpottavien työkalujen hankinta tai työmenetelmien uudistaminen, kehitysajatukset otetaan avosylin vastaan.

Mikä on parasta työssä Gebwellillä?

Tutustu Gebwellin Juhaan ja Jyriin sekä asioihin, joita he työssään arvostavat:

 

Joukkoon haetaan nyt vahvistuksia!

Varastotyöntekijän työtehtävät Gebwellillä sisältävät tehtaan sisäisen ja lähtevän tavaraliikenteen hoitamista, keräilyä, hyllytystä ja pakkaamista sekä varaston ylläpito- ja toiminnanohjausjärjestelmän käyttöä.

Etsimme tekijöitä yrityksen kolmelle eri tehtaalle, jotka kaikki sijaitsevat Leppävirralla.

Hae varastotyöntekijäksi tästä

Lisätietoja avoimista tehtävistä antaa:

RTK-Henkilöstöpalvelu Varkaus
HR-asiantuntija Anni Paananen
puh. 0400 480 613
anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Tutustu kättesi jälkiin tarkemmin

 

Lämpöpumput

Lämpöpumppu lämmittää kotisi ja lämpimän käyttöveden, lisäjärjestelmää ei tarvita. Lämpöpumppu soveltuu niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiin.

Lämpöpumppu on ympäristöystävällinen ja edullinen lämmitysmuoto. Se ei aiheuta ilmastoa saastuttavia päästöjä ja tuottaa kulutukseensa nähden ainakin kolminkertaisen määrän lämpöenergiaa.

Gebwellin lämpöpumppumallistosta löytyy sopiva ratkaisu kaikenkokoisiin kiinteistöihin: omakotitaloihin, rivi- ja kerrostaloihin sekä julkisten rakennusten ja teollisuustilojen lämmitykseen.

LUE LISÄÄ

 

Kaukolämmönjakokeskukset

Kaukolämpö on Suomen yleisin lämmitysmuoto, jonka etuja käyttäjälleen ovat helppous, luotettavuus ja laaja saatavuus. Gebwellin laitteistoilla saat kaukolämmön käyttöösi varmasti ja joustavasti.

Suomessa 80 % kaukolämmöstä tuotetaan yhteistuotannossa sähköä tuottavan laitoksen kanssa, jonka ylimääräinen lauhdelämpö käytetään kaukolämpöverkossa. Tällä tavalla voimalan hyötysuhde saadaan korkeaksi ja säästetään paljon energiaa.

Gebwellin G-Power keskusmallistossa on vaihtoehtoja niin omakotiloihin kuin suuriin teollisuus-, liike- ja asuinkiinteistöihin.

LUE LISÄÄ

 

Energiavaraajat

Varaajan käyttö on ekologinen ja taloudellinen tapa saada miellyttävän tasainen huonelämpötila ja riittävästi lämmintä vettä.

Varaaja varastoi ja tasaa lämmitysjärjestelmän tuottamaa lämpöä, minkä jälkeen se käytetään kiinteistön ja käyttöveden lämmittämiseen.

Gebwellin G-Energy® varaajat soveltuvat käytettäväksi eri lämmitysmuotojen yhteydessä ja mahdollistavat myös eri energiamuotojen rinnakkaiskäytön. Mallistosta löytyy sopivan kokoinen varaaja niin omakotitaloihin kuin suuriin teollisuus- ja liikekiinteistöihin.

LUE LISÄÄ

 

Gebwell Combi

Kerrostalosta koneellisesti poistettavan huoneilman mukana poistuu huomattava määrä jo kerran maksettua lämpöenergiaa. Poistoilman lämmöntalteenotto on tämän lämpöenergian ottamista talteen ja käyttämistä uudelleen kerrostalon lämmitykseen.

Gebwell Combilla saadaan hyödynnettyä kiinteistön poistoilman lämpö kiinteistön ja lämpimän käyttöveden lämmittämiseen.

Gebwell Combi koostuu lämmöntalteenottolaitteesta, lämpöpumpusta, kaukolämmönjakokeskuksesta, puskurivaraajasta sekä etähallinnan mahdollistavasta automaatiosta. Lisäksi järjestelmään on mahdollisuus liittää käyttövedenlämmittimiä, joilla talteen otettua lämpöä saadaan hyödynnettyä myös käyttöveden valmistukseen.

LUE LISÄÄ

 

Gebwell Smart

Gebwell Smart® on helppokäyttöinen käyttöliittymäsovellus Gebwell Aries -maalämpöpumpun seurantaan ja ohjaamiseen.

Gebwell Smart -sovellus on mobiilikäyttöliittymä, jolla Gebwell Aries-maalämpöpumppua ohjataan kotona lämpöpumpun automaattisesti luoman lähiverkon kautta. Sovellus voidaan ladata iOS- tai Android-käyttöjärjestelmää hyödyntävään älylaitteiseen – älypuhelimeen ja tablettiin.

Gebwell Smartin käyttöliittymää ja ominaisuuksia kehitetään jatkuvassa yhteistyössä asiantuntijoiden ja käyttäjien kanssa, jotta käyttökokemus olisi paras mahdollinen. Gebwell Smart -sovellukseen on tulossa pian ohjelmistopäivityksiä ja lisää palveluita, kuten huoltosopimusmahdollisuus ja lämpötilan optimointi paikallissään mukaan.

LUE LISÄÄ