RTK-Henkilöstöpalvelu

Töihin Laivasähkötyölle!

 
 

Töihin Laivasähkötyölle!

Laivasähkötyö Oy rekrytoi – liity menestyjien tiimiin!

Laivasähkötyö Oy on vuosikymmenien ajan suunnitellut ja tehnyt sähköistystyöt laivateollisuudelle, puolustusvoimille sekä liikennevälineisiin, kuten juniin, linja-autoihin ja ratikoihin sekä hoitanut niiden korjaus- ja huoltotöitä Suomessa ja ulkomailla.

Yhtiö hoitaa junien peruskorjaus- ja muutostyöt sekä määräaikaishuollot. Puolustusvoimille se toimittaa viestijärjestelmien kokonaistoimituksia. Yritys on osa LST Groupia, joka työllistää Suomessa yli 170 työntekijää.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työn alansa arvostetussa, osaavassa ja luotettavassa
yrityksessä. Tarjoamme palkkauksen, johon voit itse tekemiselläsi vaikuttaa, hyvät henkilöstöedut sekä rehdin, reilun ja tasa-arvoisen työporukan. Katso avoimet työpaikat alta!

 

Sähköasentajia Raumalle

Tässä työssä tulet työskentelemään erilaisissa sähköasennustöissä Laivasähkötyön työkohteissa, joita ovat mm. uusien laivojen sähköasennukset sekä muut merenkulkuun liittyvät sähköistystyöt. Työnkuva tässä tehtävässä on monipuolinen ja työtä on tarjolla pitkäksi aikaa.

Tässä työssä menestyäksesi sinulla tulisi olla sähköasentajan koulutus sekä kokemusta sähköasentajan työtehtävistä. Valmis laivasähköasentaja sinun ei tarvitse olla, vaan tulet saamaan työtehtäviin erinomaisen perehdytyksen. Lisäksi tarvitset oma-aloitteisuutta sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Työtä tehdään päivävuorossa viikkotyöajan ollessa 40h/viikko.

Tarjoamme sinulle:
– Palkkauksen, johon voit itse aidosti vaikuttaa
– Säännölliset työajat
– Mahdollisuuden pitkään työuraan sekä etenemismahdollisuuden konsernin sisällä
– Tutkitusti erinomaisen työilmapiirin, jossa työtäsi arvostetaan
– Monipuoliset virike- ja hyvinvointiedut

 

Tutustu tarkemmin sähköasentajan työtehtävään sekä jätä hakemuksesi tästä linkistä.

 

Käyttöönottajia Raumalle

Tässä työssä työtehtäviäsi ovat mm. erilaiset laivan sähköjärjestelmiin liittyvät käyttöönottotyöt sekä sähköasennuksen työtehtävät. Työ on vastuullista ja työtä on tarjolla pitkäksi aikaa.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta itsenäisestä ja vastuullisesta työskentelystä. Eduksi katsomme kokemuksen laivojen sähkötöistä.

Tämä voi juuri sinun uusi työpaikkasi, jos:
– Olet koulutukseltasi sähköasentaja tai sähkö- ja automaatiotekniikan insinööri
– Sinulla on jo kokemusta sähköalan työtehtävistä
– Työskentelytapasi on järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja itsenäinen
– Haluat erikoistua työssäsi laivasähköalan ammattilaiseksi

Tarjoamme sinulle:
– Palkkauksen, johon voit itse aidosti vaikuttaa
– Säännölliset työajat
– Mahdollisuuden pitkään työuraan sekä etenemismahdollisuuden konsernin sisällä
– Tutkitusti erinomaisen työilmapiirin, jossa työtäsi arvostetaan
– Monipuoliset virike- ja hyvinvointiedut

Tutustu tarkemmin käyttöönottajan työtehtävään sekä jätä hakemuksesi tästä linkistä.

 

 

Mekaniikkapuolen työnjohtaja / projekti-insinööri Raumalle

Oletko organisoiva, tiimityöskentelytaitoinen ja ongelmanratkaisuhenkinen henkilö, joka haluaa ottaa vastuuta monipuolisista ja mielenkiintoisista projekteista? Tämä tehtävä saattaa olla juuri sinulle!

Etsimämme henkilö on laivanrakennusalan osaaja tai sellaiseksi tähtäävä. Taustana voi olla suunnittelu-, työnjohto- tai asennustehtävät. Arvostamme kokemusta 3D-suunnittelusta (Aveva, Cadmatic).

Tässä roolissa toimit projektiryhmän jäsenenä vastaten Rauman työmaan HVAC- ja teräsvarustelutöiden johtamisesta. Vastaat osaltasi projektiin liittyvien tehtävien suunnittelusta, aikatauluttamisesta, seurannasta sekä resurssien ja laadun hallinnasta.

 

Toivomme, että sinulla olisi:
– Tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi konetekniikan insinööri (AMK)
– Kokemusta teollisuuden työnjohdosta ja organisoinnista
– Englannin kielen taitoa
– Ratkaisukeskeinen asenne ja kyky toimia itsenäisesti haastavassakin ympäristössä
– Kokonaisvaltaista käsitystä laivanrakennusprojekteista

Tarjoamme sinulle:
– Kannustavan palkkauksen sekä koko tiimin tuen työssä onnistumiseen
– Hyvät etenemismahdollisuudet yrityksen sisällä
– Tutkitusti erinomaisen työilmapiirin, jossa työtäsi arvostetaan
– Monipuoliset virike- ja hyvinvointiedut

Tutustu tarkemmin työnjohtaja / projekti-insinöörin tehtävään ja jätä hakemuksesi tästä linkistä.

 

Avoimet työpaikat

Sopisitko sinä töihin Laivasähkötyölle? Täytä tästä pikahakemus niin otamme sinuun yhteyttä!

Miksi valita LST Group?

Avaimet kehittymiseen LST Groupin arvojen siivittämänä


LST Groupin arvot – asiakaslähtöisyys, kestävyys ja kerralla oikein – luovat vahvan perustan  työlle, toimintamalleille ja päätöksille.

Asiakaslähtöinen tapa toimia tarkoittaa sitä, että jokaisen urakan, projektin, asennuksen, tuote- ja huoltotilauksen lähtökohtana on asiakas. Asiakkaat ovat pääoma, jonka varaan me rakennamme omaa tulevaisuuttamme, suunnittelemme ja kehitämme uusia palveluja ja toimintamalleja.

Kestävyys tarkoittaa, että tuotamme laadullisesti, ekologisesti ja teknisesti kestäviä ratkaisuja. Olemme reilu työnantaja sekä asiakkaillemme oikea valinta laadun, hinnan, ympäristön ja yhteiskunnallisen vastuun kannalta.

Kerralla oikeinLaatu on ilmaista ja laadukkaasti tehty työ säästää asiakkaamme ylimääräisiltä kustannuksilta. Jokainen huolella ja kerralla oikein toteutettu projekti parantaa kannattavuutta. Tämä kaikki edellyttää onnistunutta suunnittelua, fiksuja prosesseja, tehokkaita tukitoimintoja sekä ammattiylpeyttä ja sitoutumista jokaiselta tekijältä.

 

Työskentely LST Groupissa

Työturvallisuus

Haluamme huolehtia työntekijöidemme turvallisuudesta sekä hyvinvoinnista. Siksi panostamme alan parhaisiin työvarusteisiin sekä työkaluihin, jotta saamme luotua turvallisen työympäristön.

Urakehitys

Meillä pääset jatkuvasti kehittämään ammattitaitoasi ja asiantuntijuuttasi. Koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti ja tuemme sinua urakehityksesi kaikissa vaiheissa.

Tuemme vapaa-ajan liikkumista

Tuemme ja kannustamme henkilökuntaa liikkumaan ja pitämään huolta vapaa-ajalla. Haluamme, että työntekijöiden hyvinvointi näkyy myös töissä. Saat käyttöösi liikuntasetelit ja mahdollisuuden käyttää lähialueesi liikuntapalveluita.

Motivoivan ja kannustavan yhteisön

Haluamme, että meillä viihdytään ja meillä on hyvä olla. Vaihtuvuus on ollut todella vähäistä vuosien ajan ja meille harjoitteluun tulleet ovat olleet töissä eläköitymiseen asti. Työssä menestymisessä keskeistä on tunnistaa sen kuormittavuus ja tiimissä me voimme yhdessä kestävästi hallita kaikkien jaksamista. Meille on tärkeää panostaa jokaisen tiimin jäsenen hyvinvointiin.

Palkka

Arvostamme työntekijöitämme myös palkallisesti, sillä hyvästä työstä kuuluu saada sitä vastaava palkka. Olemme alan parhaimpia palkkatasoltaan ja eri kannustinmallit tukevat hyvää tekemistä.

Liity mukaan!

Hae tästä sähköasentajaksi Raumalle!

Hae tästä käyttöönottajaksi Raumalle!

Hae tästä työnjohtajaksi Raumalle!

Jäitkö kaipaamaan lisätietoa?