RTK-Henkilöstöpalvelu

Tekijät työllesi - kysy tarjous!

Toimintavarma rekrytointiprosessi Nopeat ja laadukkaat palvelut Asiakkaiden tarpeiden tuntemus
 
 

Tekijät työllesi – kysy tarjous!

Toimintavarma rekrytointiprosessi

Nopeat ja laadukkaat palvelut

Asiakkaiden tarpeiden tuntemus

Henkilöstötarpeita?

Aletaan hommiin! Laita vain keskeisimmät alta löytyvällä lomakkeella meille ja saat pian yhteydenoton asiantuntijaltamme läheltä sinua.

  • Työpaikan tiedot

  • Omat tietosi

  • Valitse yksi tai useampia

 

Tehokasta ja reilua henkilöstöpalvelua

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva henkilöstöalan asiantuntijasi, jolta saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua.

Tarjoamme käyttöösi pitkän kokemuksemme ja laajan työntekijäverkostomme. Pyrimme täyttämään työntekijätarpeesi aina juuri kyseisen tehtävän hallitsevalla tekijällä – nopeasti, luotettavasti ja osaavasti.

TUTUSTU PALVELUESITTEESEEMME

 

Millaisen osaajan tarvitset?

Henkilöstön tarpeesi saattaa vaihdella suurestikin kysynnän mukaan, tai tarvitset yllättäen työntekijällesi väliaikaisen sijaisen. Tarvittaessa etsimme sinulle myös vakituista henkilökuntaa sekä järjestämme rekrykoulutuksia, mikäli sopivia osaajia ei ole tarjolla.

Toimintamme kulmakiviä ovat henkilöstöpalveluiden tuottaminen henkilökohtaisella sekä luotettavalla otteella. Tunnemme toiminta-alueidemme työntekijämarkkinat sekä olemme verkostoituneet laajasti paikallisen elinkeinoelämän eri toimijoiden keskuuteen. Olemme aktiivisin työllistäjä vaikutusalueellamme ja palvelukattauksemme koostuu nykyaikaisimmista rekrytoinnin tavoista ja kanavista.

 

Reilu kumppani

Meillä on oikeus käyttää Reiluja vuokratöitä -tunnusta. Tämä tarkoittaa sitä, että huolehdimme sekä asiakasyritystemme että työntekijöidemme eduista. Tavoitteemme on yhdistää onnistuneesti työ ja siihen parhaiten sopiva työntekijä.

Yrityksille olemme pitkäaikainen kumppani, joka kehittää palvelujaan asiakaslähtöisesti.

Henkilöstötarpeita?

Ota yhteyttä, ehdota tapaamista tai pyydä tarjous