RTK-Henkilöstöpalvelu

Tietoa meistä

 
 

Tietoa meistä

Autamme yritystäsi menestymään

RTK-Henkilöstöpalvelu on valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Olemme erikoistuneet yritysten henkilöstövuokraukseen ja työntekijöiden rekrytointiin. Palvelemme sekä yrityksiä että työntekijöitä monipuolisesti ja mutkattomasti.

Rekrytoinnin ammattilaistemme ydinosaamista on löytää sopivimmat ammattilaiset niin toimihenkilöiksi kuin suorittavan tason rooleihin. Monipuolinen palvelukattauksemme tarjoaa ratkaisuja myös esimerkiksi henkilöarviointeihin ja oppilaitosyhteistyöhön. Toimintamme perustuu pitkäkestoisiin kumppanuussuhteisiin ja aidosti paikalliseen palveluun.

 

Palvelemme kattavasti ja luotettavasti

 

Kokemuksen tuomaa varmuutta

 

Palvelemme asiakasyrityksiämme ympäri Suomen osaajien löytämiseksi.

Meillä on yli 20 vuoden kokemus esimerkiksi teollisuuden, logistiikan, rakentamisen, palveluiden sekä toimisto- ja taloushallinnon aloilta. Palvelemme valtakunnallisesti.

 

Henkilöstöpalveluiden ammattilaisesi

Toimintamme kulmakiviä ovat mutkaton asiakaspalvelu ja käytännön ymmärrys eri toimialojen tarpeista. Tiimimme koostuu alan asiantuntijoista, jotka ymmärtävät henkilöstöhallinnon haasteet ja mahdollisuudet. Räätälöimme ratkaisut vastaamaan liiketoimintasi tarpeita ja mukaudumme nopeasti muuttuviin tarpeisiin.

Autamme sinua menestymään yhdistämällä oikeat työntekijät oikeisiin työtehtäviin.

 

Olemme osa kotimaista konsernia

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy on osa suomalaista Contineo-konsernia. Konserniin kuuluu myös mm. valtakunnallisia siivous- ja kiinteistöpalveluja tarjoava RTK-Palvelu Oy. Contineo-konsernin liikevaihto on yli 150 M euroa ja sen palveluksessa on yli 3 000 työntekijää.

Kokemuksia

meistä

Lue, mitä asiakkaat arvostavat yhteistyössämme

Lue lisää

Kuinka voimme palvella?

Ota yhteyttä, ehdota tapaamista tai piipahda käymään.

Tai laita viesti alla olevalla lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun.