Tietoa meistä - RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu

Tietoa meistä

Toimimme valtakunnallisesti, palvelemme paikallisesti
 
 

Tietoa meistä

Toimimme valtakunnallisesti, palvelemme paikallisesti

Löydä monta syytä innostua

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva henkilöstöalan asiantuntijasi, jolta saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua.

Innostumme siitä, että löydämme työnhakijoillemme parhaat työpaikat ja yritysasiakkaillemme parhaat työntekijät.

Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen – tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Tuomme jokaiseen kohtaamiseen kanssasi palan arvojamme: asiakaslähtöisyyden, avaimen menestyksekkääseen yhteistyöhön sekä askelmerkit yhteiseen kannattavaan kasvuun.

Tutustu videolta, mitä asiakkaamme arvostavat yhteistyössämme:

 

Tehokasta ja reilua henkilöstöpalvelua

Tuotamme yritysasiakkaillemme henkilöstöhankintaan ja liiketoiminnan tukitoimintoihin liittyviä palveluratkaisuja. Olemme asiakkaillemme helppo ja mutkaton yhteistyökumppani, joka löytää nopeasti oikeat työntekijät oikeisiin työtehtäviin.

Työntekijöillemme tarjoamme monipuolisia työllistymismahdollisuuksia. Huolehdimme työntekijöistämme liikunta- ja kulttuurietujenmuodossa sekä turvaamme myös terveyden sekä sujuvan työarjen laajalla työterveyshuollolla.

 

Monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo

Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen ja pitkäkestoisiin kumppanuussuhteisiin.

Palvelemme vuosittain lähes 500 sataa asiakasyritystämme muun muassa teollisuuden, kuljetus-, varasto- ja logistiikka-alan, rakennus- ja talotekniikan alan, kaupan alan, sosiaali- ja terveysalan, ICT-alan sekä julkisen sektorin osalta.

Panostamme aidosti paikalliseen palveluun. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Raumalla, Lahdessa, Joensuussa, Mikkelissä, Kuopiossa, Varkaudessa ja Oulussa. Vaikutusalueemme työllistämisessä on kuitenkin laajempi – palvelemme kaikissa henkilöstöpalveluiden tarpeissa maantieteellisestä sijainnista riippumatta.

 

Henkilöstöpalveluiden ammattilaisesi

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy on erikoistunut yritysten ja yhteisöjen henkilöstöpalveluihin sekä työntekijöiden monipuoliseen työllistämiseen. Rekrytoinnin ammattilaistemme ydinosaamista on löytää sopivin ammattilainen niin toimihenkilö- kuin suorittavan tason rooleihin.

Palvelumme sisältävät:

 

Olemme osa kotimaista konsernia

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy on osa suomalaista Contineo-konsernia. Contineo-konsernin liikevaihto on n. 140 milj. euroa ja sen palveluksessa on yli 3800 työntekijää.

Konserniin kanssamme kuuluu myös valtakunnallisia kiinteistö- ja siivouspalveluita tarjoava RTK-Palvelu Oy, jonka kanssa tuotamme valikoiduilla toimialoilla asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä palveluratkaisuja ja tarvittaessa toimialakohtaisia konsepteja.

RTK-Palvelu Oy:n 30:ssä toimipisteessä työskentelee maanlaajuisesti yli 3 300 alansa ammattilaista.

 

Mitä asiakkaamme ovat mieltä yhteistyöstämme?

Tutustu kokemuksiin meistä

 

Kokonaisvaltaista palvelua

RTK-Palvelu Oy on Suomen johtavia kiinteistöpalvelualan yrityksiä 40 vuoden kokemuksella. Konsernin liikevaihto on n. 120 milj. euroa ja sen palveluksessa työskentelee maanlaajuisesti noin 3500 alansa ammattilaista.

RTK-Palvelu tarjoaa siivous-, kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.

Tutustu RTK-Palveluun tarkemmin osoitteessa www.rtkpalvelu.fi

 

Kuinka voimme palvella?

Ota yhteyttä, ehdota tapaamista tai piipahda käymään

Tai laita viesti, niin olemme yhteydessä sinuun