RTK-Henkilöstöpalvelu

Koe helpompi tapa hakea!

 
 

Koe helpompi tapa hakea!

Kerro meille toiveesi ja tavoitat satoja työmahdollisuuksia!

Onko työn hakemisen pakko olla aikaavievää ja vaivalloista? Ei meidänkään mielestä.

Työnhaun kiihdytyskaistalla saat kerrottua meille toiveistasi työlle muutamalla älypuhelimen täppäyksellä – me otamme sinuun yhteyttä toiveittesi työn avauduttua kanaviimme.

Täytä siis kätevä pikahakemuslomake ja kerro osaamisestasi. 👇

Monta syytä innostua

Yhdellä hakemuksella satoja mahdollisuuksia!

Katso kaikki avoimet työpaikat

 

Kuinka erottautua työnhaussa muista työnhakijoista?

Työnhaussa massasta erottuminen vaatii vaivannäköä, ja varsinkin halutuimmissa työpaikoissa avoimista uramahdollisuuksista käydään todellista kilpailua.

Huolellisella valmistautumisella, aktiivisella otteella sekä esimerkiksi oman osaamisesi esiin tuomisella jätät rekrytoijaan positiivisen muistikuvan, ja varmistat, että juuri sinut muistetaan todellisia henkilövalintoja tehdessä.

Tutustu blogissamme aiheeseen lisää!

 

Millainen on hyvä työhakemus?

Tiesitkö, että valtaosa avoimista työpaikoista ei ole esillä avoimissa työnhakukanavissa? Työmarkkinoilla piilee lukuisia piilotyöpaikkoja, ja ovi työhaastatteluun saattaa hyvinkin aueta avoimen hakemuksen kautta.

Avoimella hakemuksella kerrot meille avaintiedot toiveistasi työlle, hieman sinusta ja taustastasi, taidoistasi sekä siitä, millaisella aikataululla olet valmis aloittamaan työt.

Huolella ja ajatuksella täytetty avoin hakemus tarjoaa sinulle mahdollisuuden erottautua muista sekä löytää työ, joka vastaa toiveitasi.

Lue blogistamme vinkit hyvän hakemuksen kirjoittamiseen!

 

Kuinka hyödyntää somea työnhaussa?

Sosiaalisesta mediasta on tullut merkittävä osa yhä useamman yrityksen rekrytointiprosessia. Vaikka avoin työpaikka ei olisikaan esillä yrityksen sosiaalisen median kanavissa, on some avannut mahdollisuuden myös piilotyöpaikan nappaamiseen.

Sosiaalisen median hyödyntämisessä osana työnhakua ratkaisee aktiivisuus, mutta joskus unelmien työpaikka saattaa hypähtää älypuhelimen näytölle täysin odottamatta.

Kokosimme vinkit aktiiviselle työnhakijalle Facebookin, Instagramin ja LinkedInin hyödyntämiseen osana työnhakua.

Nappaa vinkit talteen tästä!

 

Kuinka valmistautua puhelin- tai videohastatteluun?

tarjoamme vallitseva koronatilanne huomioon ottaen sinulle mahdollisuuden tutustua rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen. Otamme aina sinun toiveesi huomioon haastattelun muodon suhteen, sillä kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen – tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten.

Kuinka oman potentiaalin haettavaa työtä kohtaan saa tuotua esille virtuaalisia välineitä käyttäen tai puhelinlankoja pitkin?

Rekrytointivastaavamme Janne Malmisaari kokosi kolmen askeleen vinkkilistan, jotka vievät sinua kohti onnistunutta video- tai puhelinhaastattelua!

Tutustu Jannen vinkkeihin tästä!

Uusi työpaikka. Uusi ura. Uusi työkaveri. Uusi elämä.

Me RTK-Henkilöstöpalvelussa autamme sinua työllistymään erilaisiin työtehtäviin joustavasti elämäsi eri vaiheissa. Olitpa opiskelija, välivuotta pitävä, vastavalmistunut tai pyörittelisitpä mielessäsi vaikka työpaikan vaihtoa.

Olemme monipuolisesti palveleva kotimainen henkilöstöalan asiantuntijasi, jolta saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua. Tarjoamme työmahdollisuuksia monipuolisesti teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan ja palvelun toimialoille sekä taloushallinnon ja toimiston tehtäviin. Koko Suomen kattava rekrytointiverkostomme tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia työllistyä eri puolilla maata.

Jätä hakemuksesi meille, niin tavoitat useita satoja mahdollisia työnantajia helposti ja nopeasti yhdellä hakemuksella. Asiantuntijamme lähellä sinua etsii arvoihisi ja elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan.

Muistathan, että emme toiminnallamme tyydy ainoastaan työllistämään, vaan huolehdimme sinusta myös työntekijänä liikunta- ja kulttuurietujen muodossa sekä sinulle räätälöidyllä henkilöstöetuohjelmalla.

Kaiken tämän teemme puolestasi, jotta sinä voit keskittyä työpäivääsi antamaan parhaasi joka päivä. Sen mekin RTK-Henkilöstöpalvelussa annamme itsestämme joka päivä.

Sinä olet aina oman työurasi ratissa ja teet päätöksesi työllistymisestäsi. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa siloittelemme sinulle tien.

Löydetään yhdessä monta syytä innostua!