RTK-Henkilöstöpalvelu

 
 

Korona keittiöt – tarinoita yhteistyöstä

Korona keittiöt valmistaa yksilöllisiä kalustekokonaisuuksia Pohjois-Savossa Leppävirralla. Kumppanuus RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa on tuonut yritykselle mukanaan joustavat henkilöstöratkaisut ja työarjen täydentävät osaajat.

Tutustu yhteistyöhömme!

 

Ketterät henkilöstöratkaisut Korona keittiöiden voimavarana

Korona keittiöiden yrittäjän ja toimitusjohtajan Pekka Kaukosen mukaan henkilöstön palkkaaminen on yrittäjälle aina iso päätös. Henkilöstövuokraus on tuonut yritykselle mukanaan ketteryyttä tuotannon vaihteluihin ja kiirepiikkeihin.

Korona keittiöiden innovatiiviset kalusteratkaisut rakentuvat asiakkaiden toiveiden mukaan, joten yritykselle tärkeässä arvossa on osaava myyntihenkilöstö. Myyntiosaamista on löytynyt Korona keittiöiden osaajajoukkoon RTK-Henkilöstöpalvelun suorarekrytoinnin avulla.

LUE PEKAN KOKEMUKSISTA TÄSTÄ

 

Työn ytimessä kohtaamiset asiakkaiden kanssa

Korona keittiöiden asiakkuusvastaavat Minna Kaulamo ja Outi Rytkönen toimivat työssään yrityksen asiakkaiden kalustevalintojen oikeana kätenä.

Heidän työarkensa Korona keittiöillä avautui RTK-Henkilöstöpalvelun toteuttaman suorarekrytoinnin kautta.

TUTUSTU MINNAN JA OUTIN KOKEMUKSIIN TÄSTÄ

 

Laadukkaat kalusteet syntyvät osaavissa käsissä

Tuomas Hyvösen työarki Korona keittiöiden tuotannossa sai alkunsa RTK-Henkilöstöpalvelun vuokratyöntekijänä.

Työpäivät Korona keittiöiden tuotannossa ovat Tuomaksen mukaan ennen kaikkea monipuolisia ja vaihtelevia. Hän vaikuttaa tuotannon monissa eri vaiheissa, esimerkiksi laatikoiden kasaamisessa ja tuotteiden pakkaamisessa.

LUE TUOMAKSEN KOKEMUKSIA VUOKRATYÖSTÄ

Millaista osaamista saisi olla?