RTK-Henkilöstöpalvelu

Moilas Oy

Perheyritys vuodesta 1955
 
 

Moilas Oy

Perheyritys vuodesta 1955

Moilas Oy on yksi Suomen suurimmista yksityisistä leipomoista, gluteenittomien leipomotuotteiden markkinajohtaja ja vientimenestyjä

Vuonna 1955 syntynyt Moilas on perustajasuvun omistama perheyritys, jonka pääkonttori on siellä missä juuretkin: Pieksämäellä. Savossa Järvisuomen maisemissa sijaitsee kaksi Moilas-leipomoa, joissa valmistuu maukkaita, gluteenittomia Moilas-tuotteita.

Moilas Oy:n toimintaa ohjaavat kestävät arvot, jotka hallituksen puheenjohtajan ja perustajaperheen Juha Moilasen leipuriäiti Saimi antoi ohjeeksi:

”Rakkaudella, rehdisti ja hyvistä raaka-aineista”

 

Elintarvikealan tuotantotyöntekijöitä syyskaudelle 2021 – katso lisää ja hae!

Lisätietoja avoimista tehtävistä:

RTK-Henkilöstöpalvelu
HR-asiantuntija Anni Paananen
puh. 0400 480 613
anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Tutustu Moilasen tekijöiden uratarinoihin

 

Leipomisen into toi mukanaan työpaikan – Sanna Turunen

Sanna on käytännön ihminen, joka on aina tykännyt tehdä paljon käsillään. Häneltä löytyy osaaminen metsurin sekä huonekalusepän työnkuviin, mutta into leipomiseen loi ajatuksen leipurikondiittorin ammatista. Hän suoritti Moilasella alan työharjoittelun, joka toi mukanaan varsinaisen työpaikan tuotantotyöntekijänä.

TUTUSTU SANNAN TARINAAN

 

20 vuoden työura Moilasella – Heikki Jalkanen

Heikki työskentelee Moilasella teknisenä osaajana pakkausteknologian parissa. Hänen työarkensa vaatii ongelmanratkaisukykyä sekä osaamista tekniikan parissa.

TUTUSTU HEIKIN TARINAAN

 

Tuotannon suunnittelu varmistaa sujuvan arjen – Jani Tarvainen

Jani Tarvainen saapui Moilas Oy:n Pieksämäen leipomoon kesätöihin vuonna 1992. Hänen urapolulleen on sisältynyt Moilasella monipuolisia tehtäviä, aina siellä missä lisäkädet ovat olleet tarpeen. Hän on työskennellyt tuotannossa muun muassa piirakoiden valmistuksessa, koristellut viinereitä sekä pakannut ja varastoinut tuotteita.

Keväällä 2019 Jani otti työurallaan uuden, innostavan askeleen, ja tarttui Moilasen tuotannonsuunnittelijan tehtävään.

TUTUSTU JANIN TARINAAN

 

Onnistuneen tuotekehityksen resepti – Suvi Väätäinen

Suvi Väätäinen on loihtinut kotikeittiössään gluteenittomia herkkuja jo vuosikaudet. Leipomisharrastuksesta muodostui työura vuoden 2015 loppupuolella, kun Suvi innostui Pieksämäen Moilas-leipomon avoimesta tuotekehittäjän paikasta, ja tuli valituksi tehtävään.

Myöhemmin Suvin uralle Moilasella avautui uusi mahdollisuus hänen astuessaan tuotekehityspäällikön saappaisiin.

TUTUSTU SUVIN TARINAAN